چهارشنبه 25 مهر 1397

امكان درخواست مجدد جابجايي براي كارشناسي ارشد و دكتري دانشگاه آزاد

دكتر علوي فاضل از امكان ثبت درخواست جا به جايي براي كليه پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي در مرحله اول و تكميل ظرفيت و پذيرفته شدگان نهايي مقطع دكتري تخصصي با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از روز يكشنبه ۳ آبان ماه 94 خبر داد.

رئيس مركز سنجش و پذيرش با اعلام اين خبر گفت: « با عنايت به موافقت رياست محترم دانشگاه و با توجه به درنظر گرفتن سياست بومي گزيني دانشگاه ، به منظور امكان تحصيل افراد در محل سكونت و تقويت بنيان خانواده و كاهش مشكلات تردد، اين دسته از داوطلبان مي توانند با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.net  نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمايند.

وي افزود: « اين جا به جايي شامل پذيرفته شدگان پژوهش محور در مقطع دكتري تخصصي نمي باشد. »

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

۱۳۹۴/۰۷/۲۹

بازديد کل : 2410718 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 317 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر