دوشنبه 19 آذر 1397

نتايج تكميلي متقاضيان جابه جايي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشگاه آزاد

دكتر علوي فاضل از اعلام نتايج تكميلي درخواست جابه جايي متقاضيان مقطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي از صبح شنبه 25 مهر94 خبر داد .

رئيس مركز سنجش و پذيرش دانشگاه با اعلام اين خبر گفت : « با عنايت به موافقت رياست محترم دانشگاه و با توجه به در نظر گرفتن سياست بومي گزيني دانشگاه،  به منظور امكان تحصيل افراد در محل سكونت و تقويت بنيان خانواده و كاهش مشكلات تردد ، با درخواست جابه جايي ساير متقاضياني كه در زمان مقرر در سامانه اين مركز ثبت نام  نموده بودند نيز، موافقت گرديده است»

او تصريح كرد :«كليه متقاضيان مي توانند از امروز با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.net  از نتيجه درخواست خود آگاهي يابند. »

او افزود : « امكان اطلاع از مدارك لازم جهت ثبت نام در پورتال اين مركز به نشاني www.sanjesh.iau.ac.ir  فراهم مي باشد .»

او ادامه داد :«كليه پذيرفته شدگان مي توانند از روز يكشنبه ۲۶ مهرماه 94 جهت ثبت نام به واحد دانشگاهي پذيرفته شده خود مراجعه نمايند و شروع به تحصيل آنان تابع تقويم آموزشي دانشگاه  و از نيمسال دوم سال تحصيلي ۹4-۹5 مي باشد. »

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

25/07/1394

بازديد کل : 2466790 نفر   - 432034 ip   بازديد امروز : 261 نفر   - 65 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 5 نفر