چهارشنبه 25 مهر 1397

همانند سال 94 شهریه ثابت دانشجویان موجود رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد در سال 95، افزایش نخواهد یافت

دکتر میرزاده گفت: خوشبختانه با سیاست های دانشگاه در جهت ایجاد منابع مالی جدید و درآمدهای غیرشهریه ای، دانشگاه آزاد اسلامی در سال 95 ، هیچ گونه افزایش شهریه ثابت برای دانشجویان موجود رشته های غیرپزشکی نخواهد داشت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده افزود: با تفویض اختیار هیات امنای استان به کمیسیون دائمی، میزان افزایش شهریه متغیر در سال 95 با توجه به شرایط واحد و دانشجویان موجود نسبت به سال 94، بین صفر تا 15 درصد تعیین خواهد شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه، با اشاره به کاهش جمعیت دانشجویی و افزایش تعداد رقبای این دانشگاه گفت: تجمیع مراکز آموزشی که دارای دانشجو کافی نبوده و از حداقل استانداردهای آموزشی برخوردار نباشند با واحدهای همجوار یا مادر در دستور کار قرار می گیرد.

دکتر میرزاده با بیان این که هدف از تجمیع برخی مراکز و واحدها، ایجاد پردیس های تخصصی است، گفت: این اقدام به هیچ عنوان با اهداف سیاسی صورت نمی گیرد، اگرچه برخی از آن ها ممکن است به طور ناخودآگاه دارای تبعات سیاسی و غیر از اهداف مدنظر باشد که با مدنظر قرار دادن صرفه و صلاح دانشگاه مقرر شد اجرای آن در سال 95 انجام شود.

وی با بیان این که با اجرای طرح تجمیع یک و دو در مهر92، تعداد واحدها و مراکز دانشگاهی از 472 به 390 واحد و مرکز تقلیل یافته است، گفت: این اقدام موجب کاهش هزینه ها، چابکسازی و افزایش بهره وری شده است.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

14/09/1394

بازديد کل : 2410872 نفر   - 416789 ip   بازديد امروز : 473 نفر   - 53 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر