جمعه 27 مهر 1397

ثبت و ويرايش اطلاعات سوابق تحصيلي پيش دانشگاهي

سازمان سنجش آموزش کشور، برای تسهیل فرایند «ثبت و ويرايش اطلاعات سوابق تحصيلي پيش دانشگاهي» داوطلبان کنکور95 ،سامانه ویژه ای را روی سایت خود به نشانی www.sanjesh.org فعال کرده است .توصیه می شود داوطلبان کنکور، مراحل مرتبط با سوابق تحصیلی خود را که در سایت سوابق تحصیلی آموزش و پرورش (dipcode.medu.ir) آغاز کرده اند ، در لینک زیر پیگیری نمایند .در سامانه ایجاد شده ، امکان بازیابی «شماره پرونده»،«سریال ثبت نامی» و «کد رهگیری» نیز فراهم شده است . مطالعه دقیق اطلاعیه های کنکوری سازمان سنجش آموزش کشور به تمام داوطلبان توصیه می شود  .

لینک ثبت و ويرايش اطلاعات سوابق تحصيلي پيش دانشگاهي در سایت سازمان سنجش

بازديد کل : 2416257 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 346 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 3 نفر