يكشنبه 29 مهر 1397

انتخاب رشته های خاص در کنکور سراسری 95

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص پذيرش دانشجو براي رشته‌ هاي تحصيلي داراي شرايط خاص دانشگاه‌ ها و مؤسسات آموزش عالي و نحوه اعلام علاقه مندي به رشته‌ هاي تحصيلي خاص در آزمون سراسري سال 1395

داوطلبان‌ گرامي، ضمن آرزوي موفقيت براي ادامه‌ تحصيل‌ در مقاطع‌ مختلف آموزش‌ عالي كشور و كسب‌ مراتب‌ عاليه‌ علمي، به منظور آشنایي با اطلاعات عمومي و شرايط و ضوابط هر يك از مؤسسات آموزش عالي داراي شرايط خاص و نحوه اعلام علاقه مندي و انتخاب رشته ‌هاي تحصيلي داراي شرايط خاص، مطالعه اين مطالب براي شما مفيد و الزامي دانسته و توصيه مي‌ شود كه با دقت اين مفاد را مطالعه نمايند.

تعريف رشته ‌هاي‌ تحصيلي‌ داراي‌ شرايط خاص: رشته‌ هاي‌ داراي شرايط خاص رشته‌ هايي هستند كه نياز به‌ اقداماتي‌ نظير مصاحبه‌، معاينه‌ و آزمون علمي و يا عملي دارند و داوطلبان‌ علاقه‌ مند به‌ انتخاب‌ اين‌ رشته‌ ها مي ‌توانند حداكثر دو رشته از اين رشته ‌ها را با توجه به توضيحات اين اطلاعيه مشخص و به صورت اينترنتي از تاريخ 1395/4/20 تا 1395/4/30 در قسمت مربوط اعلام علاقه مندي به رشته ‌هاي خاص آزمون سراسري سال 95 در پايگاه اطلاع‌ رساني اين سازمان درج نمايند. در صورتي‌كه‌ مشخصات آنان‌ در رديف‌ معرفي ‌شدگان‌ چند برابر ظرفيت‌ رشته ‌هاي‌ فوق براي‌ مصاحبه‌ و معاينه‌ اعلام‌ شود، مي ‌بايست ضمن شركت در مراحل مصاحبه، معاينه و يا آزمون علمي و ...،  در زمان‌ انتخاب‌ رشته‌، كدرشته‌ يا كدرشته‌ هاي‌ مربوط را به‌ عنوان‌ يك‌ يا چند رشته از انتخاب‌ هاي‌ مجاز خود به‌ نحوي‌ كه‌ در دفترچه‌ شماره 2 (دفترچه‌ انتخاب‌ رشته‌) منعكس‌ مي‌شود (به جز رشته ‌هاي مربوط به دانشگاه علوم پزشكي بقيه ‌اله «عج» كه مي‌ بايست در اولويت 1 تا 9 فرم انتخاب رشته درج شود) از اولويت 1 تا 150 در هر اولويتي كه علاقه دارند انتخاب نمايند. لذا داوطلبان‌ پس ‌از مطالعه‌ دقيق ضوابط و شرايط عمومي‌ و اختصاصي‌ هر يك‌ از رشته‌ هاي‌ تحصيلي‌ مربوط به‌ گروه‌ آزمايشي‌ خود، رشته ‌هاي‌ مورد علاقه شان را از جدول شماره 1 (براي‌ داوطلبان‌ گروه هاي آزمايشي علوم‌ رياضي‌‌ و فني‌، علوم‌‌ تجربي‌ و علوم ‌‌انساني‌)، جدول‌ شماره 4 ( ويژه داوطلبان‌ گروه‌ آزمايشي‌ علوم‌ رياضي‌ و فني‌)، جدول‌ شماره 6 (ويژه داوطلبان‌ گروه‌ آزمايشي‌ علوم‌ تجربي‌) و جدول شماره  8 ( ويژه داوطلبان‌ گروه آزمايشي هنر) استخراج‌ و انتخاب نمايند.

تذكرات مهم:

1-   آن ‌دسته ‌از داوطلباني‌كه‌ علاقه مندي‌ خود را به ‌هر يك از رشته‌ هاي تحصيلي داراي شرايط خاص دانشگاه امام صادق(ع) در زمان ثبت‌ نام آزمون سراسري از طريق سايت دانشگاه ذيربط اعلام نموده‌ اند، نياز به اقدام خاصي در اين مرحله ندارند.

2-  داوطلباني كه علاوه بر شركت در يكي از گروه‌ هاي آزمايشي علوم ‌رياضي، علوم ‌تجربي و يا علوم ‌انساني متقاضي گروه آزمايشي هنر نيز شده ‌اند در صورت تمايل مي‌ توانند تا حداكثر 2 رشته از رشته‌ هاي تحصيلي گروه آزمايشي هنر را به منظور شركت در آزمون عملي آن ها (جمعاً 4 مورد)انتخاب نمايند.

ضمناً داوطلبان علاقه ‌مند به انتخاب رشته ‌هاي دانشگاه مذاهب اسلامي مي‌ توانند در صورت تمايل علاوه بر انتخاب چهار مورد، دانشگاه مذاهب اسلامي را انتخاب نمايند.

3- ملاك نهايي براي عنوان رشته، ظرفيت‌ و همچنين نيمسال پذيرش رشته‌ هاي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، مندرجات  دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) خواهد بود.

دريافت فايل مربوط به اطلاعيه پذيرش دانشجو براي رشته‌ هاي تحصيلي داراي شرايط خاص دانشگاه ‌ها و مؤسسات آموزش عالي و نحوه اعلام علاقه مندي به رشته‌هاي تحصيلي خاص در آزمون سراسري سال 1395 با فرمت: PDF

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.04.19

بازديد کل : 2418202 نفر   - 417882 ip   بازديد امروز : 567 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 9 نفر