جمعه 27 مهر 1397

تشکیل کمیته بازنگری نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال95

دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت،طی نامه ای به دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه  پزشکی، بهداشت و تخصصی و  مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور را موظف به برگزاری  کمیته ای جهت بررسی مجدد نتایج و کارنامه های علمی شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی سال 1395 نمود. متن نامه به شرح زیر است:

آزمون های ملی در حوزه علوم پزشکی از جمله حیطه های بسیار حساس و مهم است که نقش اساسی در ارزیابی توانمندی های داوطلبان و گزینش متناسب دانشجویان برای رشته ها و مقاطع مختلف دارند. در این میان آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی به لحاظ تعداد زیاد شرکت کنندگان و تعدد رشته ها از حساسیت ویژه ای برخوردار است.

نظر به اظهارات تعدادی از شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی سال 1395 مبنی بر بروز برخی اشتباهات در روند نمره دهی و صدور کارنامه آزمون، مقتضی است به منظور جلوگیری از تضییع حقوق داوطلبان عزیز از هر حیث و باز اطمینان بخشی به جامعه محترم دانشجویی در خصوص امنیت برگزاری آزمون از طرح سوال تا اعلام نتایج نهایی، هرچه سریع تر کمیته ای را جهت بررسی مجدد نتایج و کارنامه های علمی شرکت کنندگان تشکیل داده و ضمن بررسی مجدد این فرآیند، نسبت به صدور کارنامه های اصلاح شده اقدام و نتیجه را به اینجانب منعکس فرمایید.

در این راستا ضروری است بازه های زمانی لازم برای انتخاب رشته و موارد دیگر از این قبیل تمدید شود تا داوطلبان با آرامش لازم در این زمینه اقدام نمایند.

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.04.09

بازديد کل : 2416220 نفر   - 417416 ip   بازديد امروز : 309 نفر   - 160 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 4 نفر