يكشنبه 29 مهر 1397

جزئیات تصویب جدول دروس متوسطه دوم

حجت ‌الاسلام والمسلمین محی ‌‌الدین بهرام محمدیان معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌ و گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در خصوص تصویب جدول دروس متوسطه دوم گفت: میزان ساعت درسی برای چهار رشته نظری که شامل «رشته‌ های علوم انسانی»، «معارف اسلامی»، «ریاضی و فیزیک» و «علوم تجربی» است، 35 ساعت در هفته است.

وی ادامه داد: در شاخه ‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش نیز ساعت درسی هفتگی و جدول آن بین 35 تا 40 ساعت است؛ به جهت این که این شاخه ‌ها کارهای عملی و کارگاهی دارند و زمان کارگاه از زمان آموزش نظری بیشتر است.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: رشته ‌های شاخه کاردانش بالغ بر 150 رشته است که این با توجه به بازار کار و این که باید کارگر ماهر و تکنسین لازم در این خصوص تربیت کنیم،طراحی شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان افزود: در شاخه فنی و حرفه‌ای نیز بیش از 25 رشته وجو دارد که باید به نیازهای چهار زمینه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر پاسخ دهد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.04.03

بازديد کل : 2418159 نفر   - 417878 ip   بازديد امروز : 524 نفر   - 157 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 7 نفر