جمعه 27 مهر 1397

مصوبه نهایی ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1395

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور درباره ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1395

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون سراسري سال 1395 مي رساند: با توجه به ابلاغ قانون اصلاح قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور مصوب 1395/2/26 مجلس محترم شوراي اسلامي، و بر اساس مصوبه ششمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 95/3/23 ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1395 به صورت زير مي ‌باشد:

الف- آن دسته از ديپلمه‌ هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك‌ يا چند درس آن ها به صورت نهايي، سراسري و  کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمره‌كل نهايي آنان لحاظ مي شود.

ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده ‌اند و امتحانات يك يا چند درس آن ها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفاً نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق‌تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمره ‌كل نهايي آنان لحاظ مي ‌شود.

تبصره: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف و ب، هر دو مورد اعمال خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.03.24

بازديد کل : 2416309 نفر   - 417419 ip   بازديد امروز : 398 نفر   - 163 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 5 نفر