دوشنبه 26 آذر 1397

پیش نویس کتاب های جدیدالتالیف پایه دهم

مدیرکل دفتر تالیف کتب ابتدایی و متوسطه نظری سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي از بارگذاري پیش نویس کتاب « تفکر و سواد رسانه ای» و كتاب هاي ديگر بر روی سایت سازمان خبر داد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، محمود امانی طهرانی با اشاره به تنوع کتاب های درسی پایه دهم گفت : کارشناسان و گروه تالیف کتب درسی به صورت دو نوبته سرگرم تدوین کتاب های جدیدالتالیف پایه دهم هستند تا به موقع در دسترس دانش آموزان قرار گیرد.

مدیرکل دفتر تالیف کتب ابتدایی و متوسطه نظری سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي تصريح کرد: برای تسریع در امور و بهره مندی هرچه بیشتر از نظر کارشناسان و همکاران فرهنگی هر فصل از کتاب که آماده می شود روی سایت دفتر تالیف به نشانیwww.talif.sch.ir قرار می گیرد. همچنین زمینه ای فراهم شده تا صاحب نظران، پیشنهادهای اصلاحی خود را به دفتر ارسال کنند تا پس از بررسی مورد استفاده قرار گیرد.

وی از بارگذاری بخش هایی از پیش نویس کتاب هاي آمادگی دفاعی، جامعه شناسی، شیمی، هنر، فیزیک، هندسه، ریاضی و آمار، تاریخ، راهنمای معلم تربیت بدنی، جغرافیا،عربی ادبیات و علوم انسانی، علوم و فنون ادبی، عربی زبان قرآن، زیست شناسی، ریاضیات، فارسی، کتاب کار زبان، زبان، نگارش، کتاب تعلیمات دینی(قرآن، دینی، اخلاق)، تفکر و سواد رسانه ای روی سایت دفتر تالیف خبرداد افزود: مطالب ارائه شده نگاشت اولیه (غیرقابل استناد) کتاب های پایه اول دوره متوسطه دوم (دهم) جهت آشنایی بیشتر همکاران با ساختار کتاب، در دسترس عموم قرار می گیرد و چون مطالب ارائه شده نسخه نهایی نیست، لذا به دلیل احتمال تغییرات، به هیچ وجه قابل استناد نمی باشد.

امانی اضافه کرد: همکاران محترم می توانند نظرات و پیشنهادهای خود را جهت بهبود روند تالیف کتاب ها از طریق پست های الکترونیکی talif@talif.sch.ir و admin@talif.sch.ir به دفتر تالیف  ارسال كنند.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.03.23

پیش نویس کتاب تفكر و سواد رسانه اي

فرم يك (18/03/95)

فرم دو (18/03/95)

شيوه ارزشيابي (18/03/95)

مقدمه  (17/03/95)

درس اول  (17/03/95)

درس دوم   (18/03/95)

درس سوم  (18/03/95)

پیش نویس کتاب تعلیمات دینی(قرآن، دینی، اخلاق) ( 95/3/8  )

درس دوم

درس سوم ، چهارم و پنجم

درس ششم و هفتم

درس هشتم و نهم

درس دهم

درس یازدهم

درس دوازدهم

درس سیزدهم

لازم به ذکر است کتاب تعلیمات دینی اصلاح كلي كتاب سال قبل است.

پیش نویس کتاب نگارش

پودمان سوم

پودمان چهارم

پیش نویس کتاب آمادگی دفاعی