جمعه 27 مهر 1397

مجتمع آموزشی پسرانه خوارزمی

قابل توجه شرکت کنندگان محترم آزمون ورودی آنلاین

ویژه ورودی پایه دهم

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان گرامی شرکت کننده در آزمون ورودی دبیرستان (دوره دوم)پسرانه خوارزمی (ویژه ورودی پایه دهم)  و خانواده های گرامی این عزیزان،توصیه های مربوط به فرایند اجرای این آزمون به شرح زیر می باشد :

1- آزمون ورودی ، راس ساعت 20 (8 شب) روز جمعه 14 خرداد 1395 روی سایت فعال می شود و پاسخبرگ های آزمون ، تا ساعت 21 (9 شب ) دریافت و در سیستم تصحیح کننده و تحلیل نتایج وارد خواهند شد . پس از پایان ساعت 21 ، پاسخبرگ های ارسالی ، دریافت و در خارج از رقابت آزمون ورودی ، مورد تحلیل قرار خواهند گرفت .

2- سئوالات این آزمون به صورت چهارگزینه ای هستند و این سئوالات دارای نمره منفی هستند .بنابراین دانش آموزان نباید از روی شانس به سئوالات پاسخ دهند .

3-پاسخ به بیش از یک گزینه از یک سئوال ، در هر حالت ممنوع و مانند تمام آزمون های تستی استاندارد، یک غلط محسوب می شود .پس فقط به یک گزینه از یک سئوال پاسخ دهید . البته در صورت تردید در پاسخ به یک تست می توانید آن سئوال را نزده رها کنید .

4-نمره کل آزمون از میانگین وزنی نمرات کسب شده درس فارسی (با ضریب 1) ، درس علوم تجربی(با ضریب2) و درس ریاضی (با ضریب 3) محاسبه خواهد شد . از هرکدام از این دروس ، 10 سئوال ارائه شده و زمان پاسخ گویی به این سئوالات 60 دقیقه می باشد .

5- تصمیم درباره زمان جبرانی احتمالی به دلیل مشکلات احتمالی سراسری (مانند کندی یا اختلالات احتمالی در اینترنت کشور) یا موارد مشابه ، با مدیریت اجرای آزمون خواهد بود و سلامت رقابت در این آزمون ، نخستین اولویت تیم فنی اجرای آزمون می باشد.

6- سهولت در ارسال پاسخبرگ آنلاین از طریق فرم اینترنتی، به بهره مندی از نسخه های سالم و به روز سیستم عامل و مرورگر و همچنین نوع ابزار اتصال به اینترنت (رایانه یا موبایل) مرتبط است .تنوع این نرم افزار ها و سخت افزار ها ، نقص های احتمالی یا نسخه های به روز نشده، می تواند انواع فرایند های آنلاین و اینترنتی را دچار اختلال نماید.برای پیشگیری از این موضوع ، فرم آفلاین ارسال پاسخبرگ آزمون هم روی سایت قرار می گیرد که فقط کسانی که به هر دلیل در فرم اینترنتی دچار مشکل شده اند ، می توانند این فایل word را پس از تکمیل به نشانی پست الکترونیکی  ebrahimi_site@yahoo.com ارسال نمایند.

7- مجتمع آموزشی خوارزمی ، از ابتدای تاسیس ، اقدام به پیاده سازی بانک سئوال بسیار جامعی برای مدارس تحت پوشش خود نموده است .انتخاب سئوال از این بانک سوال یا طراحی سئوالات استاندارد از این مجموعه ، با رعایت نهایت دقت و رعایت اهداف آموزشی-رقابتی انجام می شود .نظریات ارزشمند شما می تواند باعث کارآمدی «بانک جامع سئوالات خوارزمی» شود.

8- به 10 نفر برتر آزمون ورودی که در دبیرستان پسرانه خوارزمی ثبت نام کنند ، 10 دستگاه موبایل آیفون S6 تقدیم خواهد شد .

9- نتایج تا روز یکشنبه 16خرداد 95 به نحو مقتضی اعلام خواهد شد .تکمیل دقیق اطلاعات فرم پاسخبرگ ، برای اطلاع از نتیجه و بهره مندی از جوایز الزامی است .

با سپاس

مجتمع آموزشی پسرانه خوارزمی

بازديد کل : 2416263 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 352 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 3 نفر