جمعه 27 مهر 1397

جزئیات بررسی سؤالات امتحان نهایی95

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش با تأکید بر این که سؤالات امتحانات نهایی امسال سخت نیست، گفت: به عنوان نمونه در شهر تهران حدود ۵۰ درصد نمرات دانش ‌آموزان ۱۶ تا ۲۰ بود و نشان می‌دهد سؤالات سخت نیست.

عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در گفت ‌و گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «در روزهای اخیر تعدادی از دانش‌آموزان نسبت به سختی سؤالات برخی امتحانات نهایی اعتراض داشته ‌اند، آیا این موضوع بررسی شده است ؟»، گفت: اگر سؤالات خارج از کتاب درسی باشد، گروه‌ های آموزشی یا حوزه‌ های تصحیح این موضوع را به مرکز سنجش منعکس می‌ کنند. وی با تأکید بر این که تاکنون هیچ موضوعی به مرکز سنجش آموزش و پرورش منعکس نشده است، خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ مشکلی در سؤالات امتحانات نهایی دانش ‌آموزان وجود نداشته است.

گفته دانش ‌آموزان برای ما ملاک نیست

عمادی در پاسخ به این پرسش که «خود دانش‌ آموزان اظهار می‌ کنند سؤالات امتحانات نهایی سخت است و آیا این موضوع را می‌ پذیرید؟»، گفت: گفته دانش ‌آموزان برای ما ملاک نیست. وی افزود: ما به نمایندگان دانش ‌آموزان که در خصوص مطرح کردن سختی سؤالات در مرکز سنجش حضور یافتند، اعلام کردیم اگر نکته‌ ای در خصوص سؤالات دارید به دبیران و گروه‌ های آموزشی مراجعه کنید.

سؤالات از کتاب طرح می‌شود نه جزوات

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان این که اگر یک سؤال خارج از کتاب، ناخوانا و مشکلی داشته باشد بررسی می ‌شود، تصریح کرد: اما اگر به طور کلی گفته می‌ شود سؤالات سخت بوده و کتاب را نخوانده ‌ام و باید از جزوات سؤال طرح می ‌شد، اعلام می‌کنم که از جزوات سؤال طرح نمی‌ کنیم و از کتاب طرح سؤال انجام می‌ دهیم. وی افزود: مشکل بسیاری از دانش ‌آموزان این است که سؤالات امتحانی سال‌ های گذشته را مطالعه کرده و فکر می‌ کنند حتماً از آن ها، سوال طرح می‌ شود یا این که جزوات خارج از کتاب را مطالعه می‌ کنند.

عمادی تأکید کرد: اصل موضوع کتاب درسی است و دانش ‌آموز باید محتوای کتب درسی را مطالعه کند.

ثبت اعتراض به نمرات امتحانی تا 4 روز پس از اعلام نتایج

وی در خصوص اعتراض به امتحانات، گفت: اگر دانش ‌آموزی نسبت به نمره و تصحیح اوراق امتحانی اعتراض داشته باشد می‌ تواند تا 4 روز پس از اعلام نتایج اعتراض خود را ثبت کند.

سوالات امتحانات نهایی از آسان به سمت دشوار بود

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که «اساساً در خصوص سختی سؤالات چیزی به عنوان اعتراض داریم؟»، عنوان کرد: خیر، چیزی تحت عنوان سختی سؤالات نداریم. وی افزود: در خصوص سختی سؤالات نظرات گروه‌ های آموزشی و نظرات حوزه‌ های تصحیح را گرفتیم؛ سؤالات از آسان به سمت دشوار بوده و کاملاً متناسب با میانگین دانش‌آموزان بوده است.

50 درصد دانش ‌آموزان تهرانی نمرات بین 16 تا 20 گرفته ‌اند

عمادی با بیان این که نتایج نشان می‌دهد که سؤالات امتحانات نهایی سخت نبوده است، گفت: به عنوان نمونه در شهر تهران حدود 50 درصد نمرات دانش‌ آموزان بین 16 تا 20 بوده است و این نمره خوبی تلقی می‌ شود و نشان می‌ دهد سوالات اصلاً سخت نیست.

مركز سنجش آموزش و پرورش

1395.03.11

بازديد کل : 2416273 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 362 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 1 نفر