دوشنبه 26 آذر 1397

تاييد طرح دوفوريتي اصلاح قانون سنجش و پذيرش دانشجو

شوراي نگهبان طرح دوفوريتي اصلاح قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور را مغاير با موازين شرع و قانون اساسي ندانست.

به گزارش اداره كل روابط عمومي شوراي نگهبان، طرح دوفوريتي اصلاح قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور مصوب جلسه مورخ بيست و ششم ارديبهشت ماه يكهزار و سيصد و نود و پنج مجلس شوراي اسلامي در جلسه شوراي نگهبان مورد بحث و بررسي قرار گرفت كه مغاير با موازين شرع و قانون اساسي شناخته نشد.

متن کامل مصوبه مجلس شورای اسلامی

روابط عمومی شورای نگهبان

1395.02.29

بازديد کل : 2479212 نفر   - 434560 ip   بازديد امروز : 907 نفر   - 359 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 7 نفر