پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398

اعتراض دانش ‌آموزان به امتحان نهایی شیمی اردیبهشت95

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: سوالات امتحانات نهایی بر اساس اهداف دروس طراحی می ‌شوند و دانش ‌آموزان برای آن که بتوانند سوالات را به خوبی پاسخ دهند باید کتاب درسی را کاملاً مطالعه کنند.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از تسنيم، عبدالرسول عمادی در پاسخ به این پرسش « دانش‌ آموزان نسبت به دشواری سوالات امتحانات نهایی درس شیمی معترض هستند، علت دشواری سوالات چیست و امکان اصلاح نمرات وجود دارد؟» اظهار داشت:‌ برای طراحی سوالات امتحانات نهایی استانداردهایی وجود دارد و سوالات بر اساس اهداف دروس طراحی می ‌شود.

وی افزود:‌همواره تعدادی از دانش ‌آموزان نسبت به سوالات امتحانات معترض هستند که البته تعداد آن‌ها محدود است. سوالات امتحانات نهایی توسط طراحان مجرب طراحی می‌ شود و پس از آن یک بار دیگر توسط تیم بازبینی مورد بازبینی قرار می‌ گیرد. ضریب سختی سوالات متناسب با دانش ‌آموزان کل کشور اعمال می ‌شود به گونه‌ ای که یک دانش‌ آموز در تهران و یک دانش ‌آموز در زاهدان بتوانند به سوالات پاسخ دهند.

عمادی گفت: دانش ‌آموزان برای آن که بتوانند به سوالات امتحانات نهایی به خوبی پاسخ دهند باید کتاب درسی را کاملاً مطالعه کنند اما برخی دانش‌ آموزان به جای کتاب درسی، جزوات مختلف را مطالعه می ‌کنند و به همین دلیل در جلسه امتحان نمی ‌توانند سوالات را به خوبی پاسخ دهند.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ هر سال سؤالات امتحانات نهایی را تحلیل می‌کنیم و از نظر ما سوالاتی دشوار هستند که 50 درصد دانش‌ آموزان توانایی پاسخ به آن را نداشته باشند اما هیچ امتحانی را نداشتیم که 50 درصد دانش‌ آموزان توانایی پاسخ به آن را نداشته باشند و روند به گونه ‌‌ای است که بیش از 50 درصد و گاه تا حدود 60 درصد آن ها به سوالات پاسخ می‌‌ دهند.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.02.29

بازديد کل : 2642916 نفر   - 475036 ip   بازديد امروز : 749 نفر   - 145 ip   بازديد ديروز : 530 نفر   - 148 ip   آنلاين : 6 نفر