جمعه 27 مهر 1397

وزارت آموزش و پرورش و موضوع سوابق تحصیلی

دکتر عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش به دنبال حل معضل نحوه تاثیر سوابق تحصیلی دانش آموزان در پذیرش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی است.

وی افزود : با توجه به رای هیأت عمومی دیوان عدالت اداری که با صدور حکمی، بند 2 مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در ششم آذر 1392 مبنی بر تاثیر مستقیم و قطعی نمرات سال آخر متوسطه در کنکور سراسری را ابطال کرده و تفسیری که دیوان مبنی بر تاثیر سوابق سه سال پایانی در پذیرش دانشگاه ها باید داشته باشد وزارت آموزش و پرورش وظیفه قانونی خود را با توجه به مصوبه شورای سنجش به انجام رسانده و از طرف وزارت آموزش و پرورش کوتاهی صورت نگرفته است و از سوی دیگر وزارت آموزش و پرورش در صورت تامین اعتبار لازم آمادگی برگزاری امتحانات سه سال پایانی دوره متوسطه را به صورت امتحانات استاندارد نهایی دارد گرچه جهت گیری کمّی گرایانه در حد وسیع با سیاست های آموزش و پرورش در حذف نمرات کمّی در دوره آموزش عمومی به منظور رفع اضطراب و مشکلات ناشی از آن در نظام آموزشی مغایرت داشته و جای تامل دارد.

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش با توجه به نتایج تحلیلی امتحانات تصریح نمود میانگین نمرات دانش آموزان کشور در مدارس غیردولتی مناطق غیربرخوردار کاهش معنا داری را نسبت به مدارس دولتی نشان می دهد در حالی که در مناطق برخوردار وضعیت نمرات دانش آموزان مدارس دولتی و غیردولتی تفاوت معناداری را نشان نمی دهند.

بر این اساس با توجه به نتایج مذکور مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد نموده است توسعه مدارس غیردولتی در مناطق برخوردار امکان پذیر گردد و آموزش و پرورش بتواند تمرکز بیشتری بر توسعه مدارس دولتی در مناطق غیربرخوردار انجام دهد .

مركز سنجش آموزش و پرورش

1395.01.30

بازديد کل : 2416285 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 374 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 1 نفر