جمعه 27 مهر 1397

«برگزاری امتحانات سراسری» به آموزش و پرورش تکلیف نشده است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، دکتر علی‌ اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌ و گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص «موضوع سوابق تحصیلی در کنکور» و این که «عنوان می‌شود وزارت آموزش و پرورش آمادگی ندارد تا در تمام پایه‌ های دوره متوسطه دوم، امتحان سراسری برگزار کند»، اظهار داشت: به موجب مصوبه مجلس، یک کمیته‌ای در وزارت علوم برای سنجش و پذیرش دانشجو وجود دارد که وزیر آموزش و پرورش و معاون آموزش متوسطه این وزارتخانه نیز عضو این کمیته هستند.

وی ادامه داد: این کمیته تا به حال به ما تکلیف نکرده است که امتحانات تمام پایه‌ های دوره متوسطه دوم به صورت سراسری برگزار شود اما ما آمادگی داریم که هر وقت این کمیته تکلیف کند، امتحانات پایه های دهم و یازدهم (در برخی دروس) را به صورت سراسری برگزارکنیم.

دکتر فانی تصریح کرد: ما در این خصوص مشکلی نداریم. البته باید یک سال زودتر به ما بگویند که ما به دانش ‌آموزان اعلام کنیم و آنها با آمادگی لازم، سال تحصیلی را آغاز کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، ﻫﻴﺄﺕ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺩﯾﻮﺍﻥﻋﺪﺍﻟﺖ ﺍﺩ‌ﺍﺭی شانزدهم بهمن 1394 با صدور حکمی، بند 2 مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در ششم آذر 1392 مبنی بر تأثیر مستقیم و قطعی نمرات سال آخر متوسطه در کنکور سراسری را ابطال کرد.

این رأی که در پی درخواستی برای ابطال بند 2 مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو صادر شده است اشعار می دارد از آن جا که بر اساس قانون باید متوسط نمرات 3 سال متوسطه در کنکور لحاظ شود، مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو که اعمال معدل سال آخر را مجاز شمرده است، باطل است.

پس از این ماجرا، برخی عنوان می‌کردند به دلیل عدم آمادگی وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات سراسری در سه پایه دوره متوسطه، تأثیر معدل سال آخر متوسطه مبنا قرار گرفته شده بود.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.01.28

بازديد کل : 2416233 نفر   - 417416 ip   بازديد امروز : 322 نفر   - 160 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 4 نفر