جمعه 27 مهر 1397

شهریه دانشجویان رشته های پزشکی دانشگاه آزاد برای سال 95

سند توسعه دانشگاه مبتنی بر آمایش، برنامه ششم و بودجه سال 95 دانشگاه آزاد اسلامی از جمله مواردی بود که در کمیسیون دائمی هیات امنا که با حضور دکتر میرزاده برگزار شد، به تصویب رسید.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در این جلسه با اشاره به تصویب به موقع برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با تصویب برنامه و بودجه سال 95 دانشگاه قبل از اتمام سال، همکاران ما در دانشگاه می توانند از ابتدای فرودین سال آتی(95) برنامه های خود بر اساس بودجه جدید اجرایی کنند.

دکتر میرزاده، با اشاره به خروج بسیاری از واحدهای دانشگاه از حالت زیان ده بودن، اظهار داشت: دو سال گذشته بسیاری از واحدهای دانشگاه در حالت زیان دهی قرار داشتند و دانشگاه مجبور بود از سازمان مرکزی هزینه های آن ها را تامین کند. این در حالی است که در حال حاضر تعداد معدودی از واحدها زیان بوده و کسری هزینه های آنها از صندوق مشترکی که در هر استان تشکیل شده، تامین می شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه همچنین از تاسیس دفتری برای ثبت اختراعات بین المللی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: به منظور ترغیب پژوهشگران، برای هر اختراع که ثبت بین المللی شود 10 میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده است.

وی در این جلسه همچنین از تدوین آیین نامه رکود اعضای هیات علمی و اجرایی شدن از سال آینده(95) خبر داد.

دکتر میرزاده همچنین از برنامه ریزی برای کاهش روند هزینه های جاری در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: کاهش هزینه های جاری یک ضرورت است چرا که می توان به نفع کارهای سرمایه گذاری و عمرانی از آن بهره برد.

در این جلسه همچنین دکتر ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه، به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت روند بازسازی بیمارستان ها و اقدامات انجام شده در خصوص کیفی سازی حوزه پزشکی پرداخت.

همچنین در این جلسه با ایجاد دفتر همکاری های علمی بین المللی در چارچوب ضوابط و مقررات دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهایی چون اتریش، اسلواکی، برزیل، انگلستان، کانادا، نیوزیلند و ... موافقت شد.

شهریه دانشجویان عادی رشته های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 95 معادل 60 درصد شهریه مصوب وزارت بهداشت برای پردیس های خودگران و شهریه دانشگاه های خودگران نیز معادل 80 درصد شهریه مصوب وزارت بهداشت برای دانشگاه های خودگران تعیین شد.

مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1394/11/24

بازديد کل : 2416296 نفر   - 417418 ip   بازديد امروز : 385 نفر   - 162 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 2 نفر