يكشنبه 29 مهر 1397

اخبار

اطلاعيه پذيرش با آزمون برگزيدگان جشنواره‌ هاي خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي، فارابي و ابن ‌سینا در سال تحصيلي 97-1396

بدين ‌وسيله به اطلاع مي ‌رساند، متقاضيان واجد شرایط استفاده از « آیین‌نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی (پيوسته و ناپيوسته) و کارشناسی ‌ارشد به شماره 77897/21 مورخ 5/5/93 مصوب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري» يا «آیین‌نامه نحوه پذيرش برگزيدگان المپيادهاي علمي و جشنواره هاي دانش ‌آموزي در رشته‌ هاي علوم پزشكي مصوب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي» در صورتی‌که در آزمون مربوطه (سراسري، كارشناسي‌ارشد، كارداني به كارشناسي سال 1396) شركت كرده باشند، بايد مدارك زير را از تاريخ 1396/7/3 لغايت 96/07/11 از طريق ايميل Jashnvareh@sanjesh.org  به سازمان سنجش آموزش كشور ارسال كنند.

مدارك لازم جهت ثبت ‌نام

1- فرم «تقاضانامه ثبت ‌نام اوليه» مربوط به تسهيلات برگزيدگان جشنواره‌ هاي معتبر علمي

2- تصوير گواهي ‌نامه برگزيدگي از دبيرخانه جشنواره مربوطه

3- تصوير آخرين مدرك تحصيلي

4- تأییدیه اعتبار مسابقات و جشنواره‌ های علمي داخلي و بین ‌المللی از شوراي هدايت استعداد درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي (صرفاً براي داوطلباني كه در مسابقاتي به ‌جز جشنواره جوان خوارزمي برگزیده‌ شده ‌اند و در گروه آزمايشي علوم تجربي شركت كرده و متقاضي رشته هاي علوم پزشكي تحت پوشش وزارت بهداشت هستند)

تذكرات مهم

1-  پذيرش بدون آزمون ورودي براي برگزيدگان جشنواره ها وجود ندارد.

2- تنها برگزيدگان واجد شرايط، مجاز به ارسال درخواست و استفاده از تسهيلات مربوطه می‌ باشند.

3- از ارسال پستي اصل مدارك خودداري نمایید. (تصوير مدارك به آدرس ايميل Jashnvareh@sanjesh.org ارسال شود.)

4- آیین ‌نامه ‌هاي مربوطه و فرم تقاضانامه ثبت‌ نامي از طريق سايت اين سازمان و لينك ذيل قابل دريافت است.

5- نتايج نهايي پذيرش و معرفي به دانشگاه برگزيدگان جشنواره ‌ها حداکثر تا هفته دوم مهرماه به اطلاع متقاضيان خواهد رسيد.

پيوست ‌ها:

1) دریافت فایل تقاضانامه ثبت ‌نام اوليه فرمت WORD

2) دریافت فایل آیین‌ نامه‌ پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی (پيوسته و ناپيوسته) و کارشناسی ‌ارشد به شماره 77897/21 مورخ 96/5/5 مصوب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري فرمت PDF

3) دریافت فایل آیین‌ نامه نحوه پذيرش برگزيدگان المپيادهاي علمي و جشنواره هاي دانش  ‌آموزي در رشته ‌هاي علوم پزشكي مصوب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي فرمت PDF

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.07.03

بازديد کل : 2418082 نفر   - 417870 ip   بازديد امروز : 447 نفر   - 149 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 5 نفر