جمعه 27 مهر 1397

ادامه انتخاب رشته دوره‌ های بدون آزمون دانشگاه آزاد1396

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انتخاب رشته بیش از 230 هزار داوطلب در رشته ‌های با آزمون این دانشگاه گفت : ثبت‌نام در رشته‌ های بدون آزمون همچنان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امیررضا شاهانی درباره آمار نهایی تعداد متقاضیانی که برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته کرده ‌اند، گفت: تا ساعت 24 روز 26 مرداد1396 بیش از 230 هزار نفر فرم انتخاب رشته های باآزمون خود را تکمیل کردند.

وی از رشد 20 درصدی تعداد ثبت ‌نام کنندگان در دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به سال گذشته(1395) خبر داد و گفت: نتایج نهایی این دوره‌ ها احتمالا در دهه سوم شهریور1396 از طریق سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام می‌ شود.

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از امکان ثبت‌ نام متقاضیان در دوره‌ های بدون آزمون خبر داد و گفت: داوطلبان رشته ‌های بدون آزمون همچنان می‌ توانند بر اساس علاقه ‌مندی خود رشته‌ ها را انتخاب کنند و سامانه برای این دسته از داوطلبان کماکان باز است.

دکتر شاهانی با اعلام انتخاب رشته بیش از 61 هزار نفر در رشته ‌های کارشناسی بدون آزمون و 10 هزار و 500 نفر در رشته ‌های کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: متقاضیان با در دست داشتن پرینت ثبت نام به واحد دانشگاهی مراجعه کنند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.05.28

بازديد کل : 2416275 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 364 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 1 نفر