دوشنبه 26 آذر 1397

اخبار
تمديد مهلت زمان اعلام سوابق تحصيلي دوره پيش دانشگاهي داوطلبان آزمون‌ سراسري‌ سال 1396

اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره‌ تمديد مهلت زمان اعلام سوابق تحصيلي دوره پيش دانشگاهي و مشاهده سوابق تحصيلي داوطلبان آزمون‌ سراسري‌ سال 1396

پيرو اطلاعيه مورخ 96/4/20 بدين ‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌ كننده در آزمون‌ سراسري‌ سال 1396 كه فارغ ‌التحصيل دوره پیش دانشگاهی سال جاري (96-95)هستند مي ‌رساند، به منظور مساعدت با آن دسته از داوطلباني كه تا اين تاريخ (96/4/24)  براي اعلام کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی خود اقدامي ننموده اند ترتيبي اتخاذ شده است كه داوطلبان مذكور بتوانند تا تاريخ 96/4/27 به سايت اين سازمان مراجعه نمايند. دانش آموزان دوره پيش دانشگاهي سال جاري(96-95) لازم است پس از دريافت كد سوابق تحصيلي دوره پيش دانشگاهي از سامانه جمع ‌آوري اطلاعات و سوابق تحصيلي داوطلبان آزمون سراسري (مربوط به وزارت آموزش و پرورش)به نشاني http://dipcode.medu.ir  و ثبت آن در سايت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به مشاهده سوابق تحصيلي خود اقدام نمايند.

داوطلبان در صورت عدم وجود کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی خود در سایت این سازمان و یا مشاهده اشکال در نمرات سوابق خود مي ‌بايست به اداره آموزش و پرورش منطقه اخذ مدرك تحصیلی خود مراجعه نمايند. بديهي است منحصراً مواردي كه از طريق وزارت آموزش و پرورش و حداكثر تا تاريخ 96/5/2 به اين سازمان واصل شود اعمال خواهد شد.بدیهی است عدم اعلام کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی توسط داوطلبان فوق در سایت سازمان سنجش در این بازه زمانی موجب عدم اعمال سوابق فوق در نمره کل نهایی آنان می شود و این زمان قابل تمدید نمی باشد.

ضمناً آن دسته از داوطلبانی که در دروس ترمیمی سال سوم (دیپلم ) نیز شرکت نموده اند می توانند با توجه به توضیحات فوق برای مشاهده سوابق تحصیلی و نمرات خود اقدام نمایند

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.04.25

بازديد کل : 2479166 نفر   - 434553 ip   بازديد امروز : 861 نفر   - 352 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 18 نفر