يكشنبه 29 مهر 1397

اعلام کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی داوطلبان آزمون‌ سراسري‌ سال 1396

اطلاعيه مهم ‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره‌ زمان اعلام کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی و مشاهده سوابق تحصيلي داوطلبان آزمون‌ سراسري‌ سال 1396

پيرو اطلاعيه مورخ 96/04/11 بدين ‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌ كننده در آزمون‌ سراسري‌ سال 1396 كه فارغ ‌التحصيل دوره پیش دانشگاهی سال جاري (96-95) هستند مي ‌رساند، براي اعلام کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی و در صورت لزوم مشاهده سوابق تحصيلي خود ضرورت دارد از تاريخ 96/04/20 لغايت 96/04/24 به سايت اين سازمان مراجعه نمايند. دانش آموزان دوره پيش دانشگاهي سال جاري لازم است پس از دريافت كد سوابق تحصيلي دوره پيش دانشگاهي از سامانه جمع ‌آوري اطلاعات و سوابق تحصيلي داوطلبان آزمون سراسري (مربوط به وزارت آموزش وپرورش) به نشاني http://dipcode.medu.ir  و ثبت آن در سايت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به مشاهده سوابق تحصيلي خود اقدام نمايند.

داوطلبان در صورت عدم وجود کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی خود درسایت این سازمان و یا مشاهده اشکال در نمرات سوابق خود مي ‌بايست به اداره آموزش و پرورش منطقه اخذ مدرك تحصیلی خود مراجعه نمايند. بديهي است منحصراً مواردي كه از طريق وزارت آموزش و پرورش و حداكثر تا تاريخ 96/05/02 به اين سازمان واصل شود اعمال خواهد شد.بدیهی است عدم اعلام کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی توسط داوطلبان فوق در سایت سازمان سنجش دراین بازه زمانی موجب عدم اعمال سوابق فوق در نمره کل نهایی آنان می شود و این زمان قابل تمدید نمی باشد.

ضمناً آن دسته از داوطلبانی که در دروس ترمیمی سال سوم (دیپلم) نیز شرکت نموده اند می توانند با توجه به توضیحات فوق برای مشاهده سوابق تحصیلی و نمرات خود اقدام نمایند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.04.20

بازديد کل : 2418062 نفر   - 417868 ip   بازديد امروز : 427 نفر   - 147 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 3 نفر