پنجشنبه 22 آذر 1397

تعیین کف نمره برای ورود به رشته ‌های ریاضی و تجربی

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با بیان این که برای هدایت تحصیلی دانش آموزان آماده ‌ایم و فراهم آوری مقدمات آن از مهر سال گذشته(1395) شروع شده است گفت: هدایت تحصیلی طبق شیوه نامه و با توجه به ظرفیت هر منطقه انجام می ‌شود و امسال مشکلی برای اجرای هدایت تحصیلی نداریم.

عظیم محبی مديركل دفتر آموزش دوره اول متوسطه درباره میزان آمادگی مدارس متوسطه برای اجرای هدایت تحصیلی دانش آموزان در پایه نهم گفت: هدایت تحصیلی از سوی معاونت پرورشی پیگیری می شود، اما در مجموع می توان گفت اقدامات لازم برای انجام هدایت تحصیلی از مهرماه سال گذشته(1395) شروع شده است.

وی افزود: فرهنگ سازی و آموزش مدیران و مشاوران انجام شده است. در درس «کار و فناوری» بخشی تحت عنوان هدایت تحصیلی وجود دارد و اکثر استان ها دانش آموزان خود را برای آشنایی با رشته ‌های فنی و حرفه ‌ای به بازدیدهایی از هنرستان ‌ها برده ‌اند و مشاوران جلساتی با دانش آموزان برگزار کرده ‌اند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان این که ضوابط هدایت تحصیلی اواخر سال گذشته(1395) ابلاغ شد گفت:  از جمله این ضوابط آن است که برای رشته‌ ها کف نمره در دروس تخصصی تعیین شده است که به عنوان مثال برای رشته علوم تجربی و رشته ریاضی باید 14 باشد. ضابطه دیگر این که مبنای کف نمره  مجموع نمرات سه سال هفتم، هشتم و نهم است که البته نمره سال نهم ضریب 3 و نمره سال هفتم و هشتم  ضریب یک دارد.

محبی ادامه داد: پس از پایان امتحانات، نمره ‌های سال هفتم و هشتم هم وارد سامانه شده و اولویت های دانش آموز مشخص می شود. پس از امتحانات خرداد کارنامه کتبی در اواخر خرداد صادر می شود و پس از آن کارنامه هدایت تحصیلی هم در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد تا بتوانند برای ثبت نام به مدارس متوسطه دوم بروند.

وی تاکید کرد: هدایت تحصیلی طبق شیوه نامه و با توجه به ظرفیت هر منطقه انجام می شود و امسال مشکلی برای اجرای هدایت تحصیلی نداریم.

معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش

1396.03.09

بازديد کل : 2472241 نفر   - 432896 ip   بازديد امروز : 1940 نفر   - 146 ip   بازديد ديروز : 1049 نفر   - 269 ip   آنلاين : 3 نفر