جمعه 27 مهر 1397

پایه دهمی ها می توانند خردادماه تغییر رشته دهند

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان پایه دهم می توانند خردادماه امسال(1396) با کمک کمیته تغییر شاخه، رشته خود را برای پایه یازدهم تغییر دهند.

قربانعلی افشانی  گفت: یکی از موضوعاتی که در حال پیگیری هستیم تبیین و تشریح تغییر شاخه و رشته دانش آموزان است که به استان ها برای اجرا ارسال شده است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان پایه دهم در هر 3 شاخه دوره دوم متوسطه ( نظری با 4 رشته، فنی و حرفه ای با 41 رشته و کاردانش با 153 رشته) می توانند در پایان پایه دهم (پایان خردادماه) طبق شیوه نامه ارسالی رشته تحصیلی خود را تغییر دهند.

افشانی اشاره کرد: دانش آموزان می توانند پس از پایان پایه دهم با تغییر رشته در مهر سال 96 پایه یازدهم را با رشته جدید ادامه دهند.

وی با بیان این که این دانش آموزان می توانند این کار را قبل از آغاز امتحانات خردادماه یا شهریورماه هر سال انجام دهند، گفت: دانش آموزان ابتدا باید یک فرم را پر کنند این فرم پس از بررسی توسط مشاوران در مدرسه جهت بررسی علاقه و سوابق تحصیلی آن ها تایید می شود که پس از تایید اداره آموزش و پرورش منطقه، تغییر رشته و شاخه آن ها بلامانع است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش افزود:  برای تغییر رشته و شاخه اگر دانش آموز در درس های مشترک پایه دهم با رشته جدید نمره قبولی دریافت کرده باشد  آن نمره قبولی از او پذیرفته می شود همچنین اگر در آزمون تغییر رشته خود قبول نشود در رشته قبلی باید ادامه تحصیل دهد.

معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش

1396.02.18

بازديد کل : 2416240 نفر   - 417416 ip   بازديد امروز : 329 نفر   - 160 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 4 نفر