دوشنبه 26 آذر 1397

هدايت تحصيلي با زور امكان پذير نيست

وزير آموزش و پرورش گفت: بحث توسعه متوازن رشته هاي تحصيلي از موضوعات بسيار مهم است، ‌اما براي رسيدن به اين توسعه نبايد در هدايت تحصيلي دانش آموزان اجبار صورت گيرد و بايد طبق برنامه، فرآيند رسيدن به توسعه متوازن طي شود.

دكتر دانش آشتياني گفت: موضوع هدايت تحصيلي بايد مانند سال هاي قبل از پايه نهم آغاز شود و زمينه رشد استعدادهاي دانش آموزان را فراهم كند و خود دانش آموز بر اساس علاقه، مسير ادامه تحصيل خود را انتخاب كند.

وي افزود: دانش آموزاني كه به اجبار والدين، رشته اي را علي رغم علاقه خود انتخاب مي كنند، در آينده شغلي، دچار مشكل مي‌ شوند و كارآيي لازم را در جامعه پيدا نخواهند  كرد.

وزيرآموزش و پرورش گفت: حل مشكل هدايت تحصيلي زمان بر است، اما فعلا براي حل اين مسئله سعي مي كنيم با ارائه مشاوره، راهنمايي، برگزاري جلسات براي خانواده ها، استفاده از افراد متخصص و اطلاع رساني از طريق صداوسیما به دانش آموزان در بحث هدايت تحصيلي كمك كنيم و معتقدم هدايت تحصيلي با زور امكان پذير نيست و بايد اجازه دهيم دانش آموز رشته  تحصيلي خود را انتخاب كند.

معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش

1395.11.26

بازديد کل : 2479208 نفر   - 434559 ip   بازديد امروز : 903 نفر   - 358 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 7 نفر