يكشنبه 29 مهر 1397

اطلاعیه وزارت علوم در مورد رشته روان شناسی بالینی

اداره کل روابط عمومی وزارت علوم اعلام کرد: در پاسخ به پیگیری های مکرر دانشگاه ‌ها در خصوص مجری رشته های روان شناسی بالینی و سایر رشته های مورد بحث در کمیته میان رشته ‌ای فیمابین وزارت علوم و وزارت بهداشت ،به اطلاع می رساند: رشته های مذکور همچنان توسط دانشگاه‌ های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارند و در دفترچه کنکور سازمان سنجش آموزش کشور برای سال تحصیلی97-1396 نیز این رشته ها تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه شده ‌اند.

دانشگاهیان محترم در صورت وجود هرگونه ابهام می توانند با دفتر برنامه ریزی آموزش عالی تماس بگیرند.

روابط عمومی وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري

1395.11.18

بازديد کل : 2418169 نفر   - 417879 ip   بازديد امروز : 534 نفر   - 158 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 4 نفر