شنبه 4 اسفند 1397

اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون سراسری ۱۳۹۵دانشگاه آزاد

نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون سراسری ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامي ساعت ۱۴ چهارشنبه  ۲۰بهمن95  اعلام مي شود.

داوطلبان می توانند با مراجعه سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

پذیرفته شدگان می توانند با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند.

بازیابی شناسه انتخاب رشته ( کد شناسه ۷ رقمی دانشگاه آزاد اسلامی)  از طريق شماره تلفن گوياي ۴۷۴۳ و شماره گيري کليد شماره ۳ فراهم مي باشد.

کلیه پذیرفته شدگان می توانند روز شنبه ۲۳ بهمن ماه95 جهت ثبت نام به واحد دانشگاهی پذیرفته شده خود،مراجعه نمایند.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

1395.11.20

بازديد کل : 2565778 نفر   - 457537 ip   بازديد امروز : 1419 نفر   - 295 ip   بازديد ديروز : 969 نفر   - 412 ip   آنلاين : 11 نفر