جمعه 27 مهر 1397

واکنش آموزش و پرورش به «دستگاه موبایل ‌یاب ویژه مدارس»

«قابل توجه مدیران و معاونین مدارس: سری جدید دستگاه موبایل ‌یاب ویژه مدارس با قابلیت شناسایی موبایل، تبلت، لپ تاپ و سایر وسایل الکترونیکی در حالت روشن و خاموش و همچنین ردیابی اشیاء دیگر مانند چاقو، سیگار و لوازم آرایشی و ... آماده ارائه و فروش است»؛ این تبلیغ مدتی است در فضای مجازی منتشر می‌ شود.

علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت ‌و گو با ایسنا، درباره قانونی بودن ورود چنین وسایلی به محیط مدارس ولو به قصد شناسایی وسایل ممنوعه در دست دانش آموزان گفت:  مطابق آیین‌ نامه موجود، دانش ‌آموزان در فضای آموزشی حق استفاده از موبایل را ندارند.

وی افزود: در کنار این موضوع،  شناسایی و کشف چنین وسایلی همراه دانش آموزان از طریق این دستگاه ها نیز با روح تعلیم و تربیت تقارن ندارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان این که زمانی در مدارس مُد شده بود به نام هوشمندسازی، جلوی در ورودی مدارس همانند مراکز حساس و فرودگاه ها‌، گیت کار می ‌گذاشتند گفت: به این ترتیب وقتی دانش آموزان از گیت عبور می‌ کردند با در دست داشتن کارت هوشمند، ساعت حضور و غیابشان به ثبت می ‌رسید.

زرافشان ادامه داد: با این حال در آموزش و پرورش ورود هر نوع فناوری به مدارس باید با  روح تعلیم و تربیت و اقتضائات آن مطابقت داشته باشد و  نه با سیستم هایی که ممکن است در فضای اداری کاربرد داشته باشد.  ورود چنین فناوری ‌هایی به مدارس با اصول تعلیم و تربیت مغایرت دارد.

معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش

1395.11.09

بازديد کل : 2416290 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 379 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 1 نفر