يكشنبه 29 مهر 1397

تبدیل هدایت نامه تحصیلی به توصیه نامه برای دانش آموزان

به گزارش اداره اطلاع رساني و روابط عمومي آموزش و پرورش شهر تهران ،مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ؛ در خصوص تغییرات شیوه نامه هدایت تحصیلی برای سال تحصیلی آینده(97-1396)، گفت: این دوره هدایت تحصیلی با چند تغییر عمده برای ارائه به دانش آموزان رو به رو است. بر اساس این تغییرات شیوه نامه هدایت تحصیلی به توصیه نامه تغییر پیدا کرده و هیچ گونه الزامی برای آن وجود ندارد و صرفا چند اولویت را در اختیار دانش آموزان قرار می‌دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: تا اواخر بهمن ماه95 برآوردی نسبت به اولویت‌ های دانش آموزان پایه نهم انجام می‌ دهیم تا میزان علاقه مندی آن ها نسبت به رشته‌ های «نظری»، «فنی و حرفه ‌ای» و «کاردانش» مشخص شود.

فیض عنوان کرد: مدیران کل استان ‌ها از حداکثر ظرفیت موجود برای بهره مندی دانش آموزان از رشته های مورد علاقه خود استفاده می‌کنند تا پاسخ گوی آن ها باشد، البته در مواردی محدودیت‌ هایی وجود دارد.

وی بهره مندی از رسانه‌ها را از دیگر تغییرات این دوره دانست و اظهار داشت: سعی داریم تا خانواده‌ ها را نسبت به پیامدهای خروج از الگوی متوازن به کمک رسانه‌ ها آگاه کنیم چرا که توجه نداشتن به این مساله به ضرر دانش آموزان است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: کشور تا اندازه خاصی پزشک و مهندس می‌خواهد و با بی توجهی به توسعه متوازن رشته‌ ها و آینده شغلی آن ،دانش آموزان با مشکلاتی در آینده مواجه می‌شوند.

اداره اطلاع رساني و روابط عمومي آموزش و پرورش شهر تهران

1395.11.06

بازديد کل : 2418093 نفر   - 417870 ip   بازديد امروز : 458 نفر   - 149 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 5 نفر