دوشنبه 26 آذر 1397

تمديد مهلت ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون سراسري 95 دانشگاه آزاد

زمان ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت رشته هاي با آزمون سراسري ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامي تا ساعت ۲۴روز جمعه ۸ بهمن ماه95 تمديد شد .

كليه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسري كه متقاضي تحصيل در دانشگاه آزاد اسلامي مي باشند و در مرحله قبلي انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامي شركت نموده يا ننموده اند ، مي توانند با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداكثر بيست رشته محل دانشگاهي اقدام نمايند. امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

1395.11.05

بازديد کل : 2479232 نفر   - 434563 ip   بازديد امروز : 927 نفر   - 362 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 11 نفر