يكشنبه 29 مهر 1397

اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه مرحله اول آزمون های المپیاد96-1395

به اطلاع تمامی شرکت کنندگان در مرحله اول آزمون المپیادهای علمی کشوری سال تحصیلی 96-1395 می رساند،‌کارت های ورود به جلسه آزمون از روز چهارشنبه مورخ 95.10.29 از طریق سامانه ثبت نام الكترونيكي المپيادهاي علمي به نشاني http://oly.medu.ir  قابل دریافت می باشد.

ضروری است دانش آموزان گرامی ضمن مراجعه به سامانه ، کارت ورود به جلسه خود را دریافت و از محل حوزه امتحانی و زمان آزمون مطلع شوند.

ضمناً لازم است دانش آموزان عزیز پس از دریافت کارت، به مدیر مدرسه محل تحصیل خود مراجعه و کارت را به مهر دبیرستان ،‌ ممهور نمایند. پيشنهاد مي شود مديران محترم مدارس، پس از ورود به پنل مدير مدرسه در سامانه مربوطه، نسبت به دريافت كارت هاي دانش آموزان به صورت گروهي اقدام نمايد.

کمیته برگزاری آزمون

روابط عمومی و امور بین الملل باشگاه دانش پژوهان جوان

وزارت آموزش و پرورش

1395.11.02