دوشنبه 26 آذر 1397

برگزاری اولین سمینار هفتگی دانشگاه های ایتالیا در ایران

به اطلاع کلیه متقاضیان محترم تحصیل در ایتالیا می رساند این مرکز جهت آشنایی بیشتر متقاضیان تحصیل در ایتالیا و در راستای انتقال اطلاعات صحیح و مستقیم از دانشگاه های ایتالیا به متقاضیان محترم، با همکاری تعدادی از دانشگاه های رده اول ایتالیا، اقدام به هماهنگی جهت برگزاری سمینارهای هفتگی آشنایی با تحصیل در ایتالیا با شرکت همزمان ویدئوکنفرانسی مشاوران ایتالیایی و اساتید دانشگاه های ایتالیا در ایران نموده است. اولین سمینار هفتگی و جلسه پرسش و پاسخ مربوطه در تاریخ پنجشنبه 16 دی ماه 1395 از ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر در تهران برگزار شد.

لازم به ذکر است در جلسه مذکور متقاضیان سوالات خود را از طریق ویدئوکنفرانس با خانم مارتا لوگانو، مشاور ارشد بین الملل ایتالیایی گروه در ایتالیا، به صورت مستقیم مطرح نمودند.

علاقه مندان می توانند درخواست های خود را برای شرکت رایگان در کنفرانس های پیش رو از طریق تکمیل فرم مخصوص ارزشیابی تحصیلی در سایت ارسال و در بخش توضیحات شرکت در سمینار هفتگی را ذکر نمایند و تاییدیه آن را از طریق ایمیل دریافت نمایند. متقاضیان می بایست از طریق ایمیل به آدرس پست الکترونیک kharazmieducation@gmail.com درخواست خود را جهت شرکت در سمینار ارسال نمایند.

واحد اعزام دانشجوی موسسه فرزانگان خوارزمی

1395.10.20

بازديد کل : 2479248 نفر   - 434566 ip   بازديد امروز : 943 نفر   - 365 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 9 نفر