دوشنبه 26 آذر 1397

دومين دوره آزمون المپياد علمي سلول هاي بنيادي و پزشكي بازساختي

دومين دوره آزمون المپياد علمي سلول‌ هاي بنيادي و پزشكي بازساختي کشور در سال تحصيلي 96-1395 با همكاري ادارات كل آموزش و پرورش استان ‌هاي سراسر كشور ، مرکزسنجش وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ، برگزار می شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از باشگاه دانش پژوهان جوان، در این اطلاعیه آمده است: علاقه ‌مندان به شركت در اين آزمون از روز شنبه 04/10/1395 تا پايان روز چهارشنبه 08/10/1395 فرصت دارند از طريق مراجعه به سامانه http://oly.medu.ir نسبت به ثبت نام در اين آزمون اقدام نمايند. تمامي دانش آموزان شركت‌كننده در اين المپياد بايد در سال تحصيلي جاري (1396-1395) در يكي از پايه هاي دهم يا سوم متوسطه به تحصيل اشتغال داشته و هيچ گونه وقفه تحصيلي يا ترك تحصيل نداشته باشند.

این گزارش می افزاید؛ بر اساس این اطلاعیه، دانش آموزان دارنده مدال هاي طلا، نقره و برنز ساير المپيادها و برگزيدگان المپياد سلول هاي بنيادي و پزشكي بازساختي كه در سال تحصيلي 1395 -1394 در دوره آموزشي مركز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان حضور داشته اند، در صورت تمايل به شركت در اين المپياد ملزم به شركت در تمامي مراحل مختلف آزمون ‌های سال تحصیلی جاري هستند و فقط در صورت موفقيت به مرحله بعدي راه خواهند يافت.

شایان ذکر است؛ این آزمون رأس ساعت 2 بعدازظهر روز جمعه 8 بهمن ماه 95، برگزار خواهد شد و به برگزيدگان نهايي امتيازات و جوايزي تعلق خواهد گرفت.

برای دریافت جزئیات ثبت‌ نام و سایر اطلاعات لازم را اینجا کلیک کنید.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.10.04

بازديد کل : 2479258 نفر   - 434568 ip   بازديد امروز : 953 نفر   - 367 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 6 نفر