دوشنبه 26 آذر 1397

بازار پررونق تجارت کتاب های غیراستاندارد زیر سایه کنکور و آزمون ‌های مدارس خاص

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام محی ‌الدین بهرام محمدیان معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش گفت: افرادی که به تحقق اهداف پرورشی و فرهنگی در آموزش و پرورش ابراز علاقه می‌ کنند و از عدم تحقق آن دل ‌نگران هستند باید با عزمی جدی خیمه کنکور را پایین بیاورند.

معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: تا پدیده ‌ای به نام کنکور وجود دارد، اهداف پرورشی دوره دوم متوسطه قابل تحقق نیست و تا کنکور حذف نشود اهداف تربیتی دوره اول متوسطه نیز تحت‌ الشعاع آموزش تست زنی و آزمون‌ های ورودی و راهنمایی به مدارس خاص قرار خواهد داشت.

محمدیان اضافه کرد: بازارگردانان کنکور همیشه با طرح عناوین و موضوعات فرعی به‌ دنبال دمیدن به آتش کنکور برای پر رونق نگه داشتن تجارت آموزشی هستند، البته در این بین بخشنامه‌ های ثبت ‌نام مدارس خاص نیز به این بازار رونق می ‌بخشد.

وی در جواب افرادی که علاقه‌ مندی دانش‌ آموزان به چند رشته خاص و محدودیت آن رشته ‌ها برای پذیرش بیشتر را بهانه ضرورت کنکور عنوان می ‌کنند، اظهار کرد: این مسئله خاص کشور ما نیست، برای حل این معضل چندین راهکار وجود دارد به شرط آن که از فضاسازی‌ های مافیایی کنکور هراس وجود نداشته باشد.

محمدیان با یادآوری مصوبات مجلس برای حذف کنکور، گفت: سنگ ‌اندازی‌ ها در اجرای این مصوبات بیشتر از سنگلاخ موجود مسیر بوده است.

وی اضافه کرد: آن چه امروز به نام آموزش ‌های خارج از مدرسه، توسط کلاس ‌های کنکور و از طریق کتاب‌ ها و جزوات رنگارنگ غیراستاندارد به چشم می ‌‌خورد ایجاد اختلال در فرایند آموزشی و تربیتی است و ضرورت دارد اولیای دانش ‌آموزان و معلمان و مربیان با آن برخورد منطقی و مسئولانه کنند.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.09.02

بازديد کل : 2479220 نفر   - 434561 ip   بازديد امروز : 915 نفر   - 360 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 11 نفر