جمعه 27 مهر 1397

تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 95

سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1395 شركت كرده و در جلسه آزمون حاضر بوده ‌اند، مي‌ رساند بعضي از دانشگاه‌ ها و مؤسسات آموزش عالي، پس از اعلام نتايج نهايي آزمون فوق علاوه بر ظرفيت‌ هاي‌ مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌ هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، براي پذيرش دانشجو اعلام ظرفيت نموده و یا متقاضی تکمیل ظرفیت بعضی از رشته‌ های خود شده‌ اند، لذا کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون با نمره کل مساوي و يا بیشتر از یک (با توجه به كارنامه نتايج علمي اوليه) می ‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در اين اطلاعيه و دفترچه ‌هاي راهنماي شماره 1 و 2 و ساير اطلاعيه‌ هاي مربوط، از روز يكشنبه مورخ 95/8/23 لغايت چهارشنبه مورخ 95/8/26 به سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و ضمن اطلاع از کدرشته‌ هاي مربوط، نسبت به ثبت ‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 50 كدرشته محل) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

تبصره: در آن دسته از رشته ‌هاي تحصيلي كه پذيرش آن ها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي صورت مي ‌پذيرد، متقاضيان اعم از اين كه در آزمون سراسري سال 1395 ثبت ‌نام و در جلسه آزمون حاضر بوده يا نبوده اند و يا حتي در آزمون سراسري سال 1395 ثبت نام ننموده اند، مي ‌توانند متقاضي شوند. بديهي است آن دسته از داوطلباني قبلاً در آزمون سراسري، ثبت ‌نام و شركت ننموده ‌اند، مي ‌بايست براي ثبت ‌نام پس از واريز مبلغ 180.000 (يكصد و هشتاد هزار) ريال بابت هزينه ثبت‌ نام نسبت به تكميل فرم تقاضانامه ثبت ‌نام و انتخاب رشته اقدام نمايند.

موارد قابل توجه

1- آن دسته از داوطلباني كه در يكي از رشته ‌هاي تحصيلي متمركز آزمون سراسري سال 1395 پذيرفته شده ‌اند، با رعايت ضوابط مربوط و در نظر گرفتن تبصره ‌هاي ذيل در صورت تمايل مي ‌توانند متقاضي شركت در گزينش رشته‌ هاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه شوند

تبصره 1: در صورت قبولي نهايي اين دسته از داوطلبان در اين گزينش، قبولي قبلي آنان «كان‌لم يكن» تلقي خواهد شد و چنانچه داوطلبان متقاضي، در دوره‌ هاي روزانه مندرج در اين اطلاعيه پذيرفته شوند و يا قبولي قبلي آنان دوره روزانه باشد، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق ثبت ‌نام و شركت در آزمون سراسري سال بعد (1396) را نخواهند داشت. لذا به پذيرفته‌ شدگان تأكيد مي‌ شود در تكميل فرم تقاضانامه شركت در گزينش رشته‌ هاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه دقت كافي مبذول دارند، در غير اين صورت هيچ گونه اعتراضي قابل قبول نخواهد بود

تبصره 2: در صورت قبولي نهايي اين دسته از داوطلبان در اين گزينش، با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد

2- پذيرفته‌شدگان متمركز آزمون سراسري در هر يك از كد رشته هاي تحصيلي بورسيه و يا شرايط خاص كه به دستگاه ‌هاي اجرايي تعهد خدمت دارند و همچنين پذيرفته ‌شدگان رشته ‌هاي تحصيلي دانشگاه‌ هاي فرهنگيان و تربيت دبير شهيد رجايي كه متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش هستند، مجاز به ثبت ‌نام و شركت در گزينش رشته ‌هاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه نمي ‌باشند

3- كليه داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1395 حاضر بوده و داراي نمره كل مساوي و يا بیشتر از یک (با توجه به كارنامه نتايج علمي اوليه) می ‌باشند، مي ‌‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در اين اطلاعيه و دفترچه ‌هاي راهنماي شماره 1 و 2 و ساير اطلاعيه‌ هاي مربوط متقاضي كدرشته‌هاي تحصيلي دانشگاه‌ ها و مؤسسات آموزش عالي به شرح مندرج در اين اطلاعيه شوند.

4- داوطلبان هر يك از گروه‌ هاي آزمايشي ضرورت دارد در انتخاب رشته‌ هاي تحصيلي مورد علاقه، به شرايط و ضوابط هر يك از رشته ‌هاي انتخابي و همچنين شرايط و ضوابط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي مربوط كه در دفترچه ‌هاي راهنماي شماره 1 و 2 آزمون سراسري سال 1395، اين اطلاعيه و ساير اطلاعيه ‌هاي مربوط درج شده است، توجه نمايند.

تبصره 1: داوطلبان لازم است در انتخاب رشته ‌هاي مربوط به دانشگاه‌ هاي فرهنگيان و تربيت دبير شهيدرجایی به شرايط و ضوابط اين‌ دانشگاه‌ ها (علي‌ الخصوص داشتن نمره كل 6500 و بالاتر و حداقل معدل كل ديپلم  15.00)، مندرج در اطلاعيه مورخ 95/5/27، توجه نمايند

تبصره 2: داوطلباني كه در جلسه آزمون شركت نموده ولي در زمان انتخاب رشته، علاقه مندي خود را به رشته ‌هاي دانشگاه فرهنگيان اعلام ننموده و هزينه مربوط به اعلام علاقه مندي به اين رشته‌ ها را به مبلغ 46.000 (چهل و شش هزار) ريال از طريق درگاه پرداخت الكترونيكي سازمان، واريز ننموده ‌اند، در صورت تمايل به انتخاب رشته‌ هاي دانشگاه فرهنگيان (ويژه داوطلبان آزاد) بايستي مبلغ فوق بابت هزينه ثبت‌ نام را از طريق كارت‌هاي بانكي عضو شبكه شتاب از طريق سايت سازمان پرداخت نمايند.

5- نيمسال پذيرش دانشجو در هر يك از كدرشته محل‌ هاي مندرج در اين اطلاعيه بسته به امكانات و نظر دانشگاه يا مؤسسه محل قبولي، خواهد بود.

6- داوطلبان‌ در صورت‌ تمايل‌ مي ‌توانند كدرشته ‌هاي‌ انتخابي‌ نيمه ‌متمركز مندرج در اين اطلاعيه را از جداول‌ مربوط استخراج‌ و به‌ ترتيب‌ اولويت‌ علاقه‌ از طريق اينترنت در فرم‌ انتخاب‌ رشته ‌هاي ‌‌تحصيلي‌ مرحله تكميل ظرفيت به‌ همراه‌ ساير كدرشته ‌هاي‌ متمركز در هر اولويتي‌ كه‌ علاقه‌ دارند بر اساس ضوابط و توضيحات مربوط به رشته ‌هاي نيمه متمركز دفترچه ‌هاي راهنماي انتخاب رشته )دفترچه شماره 2(  وارد نمايند.

ضمناً واحد اطلاعات و پاسخ گويي به سؤالات، درباره اين اطلاعيه از اين تاريخ لغايت 95/8/26 همه روزه به غير از ايام تعطيل و در وقت اداری آماده پاسخ گويي به سؤالات مي ‌باشد. لذا داوطلبان گرامي مي ‌توانند در صورت نياز فقط با شماره تلفن‌: 42163-021 تماس حاصل نموده و از مراجعه حضوري در اين خصوص جداً خودداري فرمايند

دریافت فایل جداول مربوط به اعلام ظرفيت پذيرش رشته ‌هاي تحصيلي جديد و تكميل ظرفيت برخي از رشته‌ هاي تحصيلي دوره ‌هاي روزانه و نوبت دوم دانشگاه‌ ها و مؤسسات آموزش عالي در آزمون سراسري سال 1395 فرمت PDF

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.08.23