يكشنبه 29 مهر 1397

معادل ‌سازی مدارک تحصیلی دانشجویان علوم پزشکی مورد تایید نیست

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت از تأیید نشدن معادل‌ سازی مدارک تحصیلی و سوابق تجربی با مدارک معادل دانشگاهی توسط وزارت بهداشت خبر داد و گفت: مدارک رسمی مدارکی هستند که در نتیجه تحصیل فرد در یکی از مراکز دانشگاهی صورت بگیرد بنابراین افرادی که دنبال مدارک معادل‌ باشند تخلف کرده و با آن ‌ها برخورد خواهد شد.

دکتر حمید اکبری با اعلام این مطلب در خصوص معادل ‌سازی مدارک تحصیلی و سوابق تجربی به مدارک معادل دانشگاهی اظهار کرد: اخیرا معادل ‌سازی مدارک تحصیلی و سوابق تجربی بسیار شایع شده است. این گونه اقدامات به هیچ عنوان مورد تأیید وزارت بهداشت نبوده و مدارکی که از طریق معادل‌ سازی به دست بیاید فاقد هر گونه ارزش است.

وی در ادامه تصریح کرد: اصولا در کشور مدارک رسمی و مورد قبول مدارکی هستند که در نتیجه تحصیل فرد در یکی از مراکز دانشگاهی صادر شوند. در واقع مدرکی تحت عنوان مدرک معادل از دیدگاه وزارت بهداشت به رسمیت شناخته نمی‌شود و این گونه مدارک هیچ گونه کاربردی در کشور ندارند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت:‌ اقداماتی که در جهت معادل ‌سازی مدارک تحصیلی و سوابق تجربی به مدارک معادل دانشگاهی در کشور صورت می‌ گیرد صرفا در جهت منفعت ‌طلبی برخی افراد انجام می‌ شود، بنابراین وزارت بهداشت توصیه می‌ کند به این نوع تبلیغات توجهی نشود.

دکتر اکبری در پایان گفت: مدارک افرادی که دارای مدرک معادل‌ باشند و همچنین صدور این گونه مدارک از دیدگاه وزارت بهداشت تخلف محسوب می ‌شود و با استفاده‌ کنندگان از این نوع مدارک نیز به عنوان متخلف برخورد خواهد شد.

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.07.11

بازديد کل : 2418204 نفر   - 417882 ip   بازديد امروز : 569 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 9 نفر