دوشنبه 26 آذر 1397

برنامه امتحانات نهايي دي ماه95 سال سوم و چهارم متوسطه

اعلام برنامه امتحانات نهايي دي ماه95 دانش آموزان سال سوم و چهارم متوسطه به استان هاي سراسر كشور

رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش از اعلام برنامه امتحانات نهايي دي ماه95 دانش آموزان سال سوم متوسطه و پيش دانشگاهي به استان هاي سراسر كشور خبر داد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، عبدالرسول عمادي در خصوص برنامه امتحانات نهايي گفت: اين برنامه ها مخصوص دانش آموزان سال سوم متوسطه رشته هاي نظري شيوه سالي-واحدي (روزانه ) و نيم سالي واحدي (بزرگسالان و داوطلبان آزاد) است.

وي افزود: مديران مدارس موظف هستند در اسرع وقت و به نحو مقتضي، عين برنامه امتحاني را در محل مناسب نصب كنند و علاوه بر آن، تاريخ و زمان برگزاري امتحانات هر رشته را به اطلاع دانش آموزان و داوطلبان آزاد برسانند.

برنامه امتحانات نهايي دي ماه را از اينجا ببينيد.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.08.09

بازديد کل : 2479179 نفر   - 434553 ip   بازديد امروز : 874 نفر   - 352 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 16 نفر