يكشنبه 29 مهر 1397

اخبار
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کنکور95 و رشته های باآزمون کارشناسی ناپیوسته ٩٥دانشگاه آزاد

نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون سراسری و رشته های با آزمون کارشناسی ناپیوسته ١٣٩٥ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

همچنین کلیه داوطلبانی که اقدام به انتخاب رشته در آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی نموده اند، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتیجه انتخاب خود مطلع شوند .

پذیرفته شدگان می توانند با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند.

بازیابی شناسه ( کد شناسه 7 رقمی دانشگاه آزاد اسلامی) و پرونده از طریق شماره تلفن گویای 4743 و شماره گیری کلید شماره 3 فراهم می باشد.

کلیه پذیرفته شدگان می توانند از روز شنبه اول آبان ماه95 جهت ثبت نام به واحد دانشگاهی پذیرفته شده خود،مراجعه کنند. شایان ذکر است زمان شروع به تحصیل پذیرفته شدگان تابع تقویم آموزشی می باشد .

راهنمای پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته 1395 دانشگاه آزاد اسلامی

راهنمای پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دوره دکتری تخصصی با آزمون 1395 دانشگاه آزاد اسلامی

راهنمای پذیرفته شدگان نهایی رشته های با آزمون کارشناسی ناپیوسته 1395 دانشگاه آزاد اسلامی

راهنمای پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت رشته های با آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته،کاردانی ناپیوسته و دکتری حرفه ایی 1395 دانشگاه آزاد اسلامی