دوشنبه 26 آذر 1397

انتخاب رشته تکمیل ظرفیت رشته های باآزمون سراسری دانشگاه آزاد ۱۳۹۵

انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های غیرپزشکی و علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۴ روز یکشنبه ۱۸ مهرماه95 آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۹۵ می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 20 رشته محل با توجه به گروه آزمایشی خود اقدام کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مهلت انتخاب رشته، اظهارکرد:مهلت انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۳ مهرماه95 ادامه دارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

17/07/1395

بازديد کل : 2479240 نفر   - 434564 ip   بازديد امروز : 935 نفر   - 363 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 10 نفر