دوشنبه 26 آذر 1397

تكميل ظرفيت رشته های بدون آزمون کنکور سراسری95

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با تكميل ظرفيت رشته ‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با اعمال سوابق تحصيلي در مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي در (مهر ماه) سال 1395

با توجه به درخواست برخي از مؤسسات مبني بر عدم تكميل ظرفيت پذيرش رشته ‌هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1395 سازمان سنجش آموزش كشور بدين ‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه مند به تحصيل در رشته ‌هاي پذيرش صرفاً با اعمال سوابق تحصيلي مؤسسات ذيربط (اعم از داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1395 ثبت‌ نام نموده و يا ننموده‌ اند) مي ‌رساند كه براي ثبت ‌نام در رشته‌ هاي تحصيلي فوق مي ‌توانند با مراجعه به پايگاه اطلاع‌ رساني موسسات آموزش عالي غيردولتي-غيرانتفاعي، از رشته‌ هاي پذيرنده در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و ضمن مشخص نمودن رشته مورد علاقه خود، با به همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ 95/7/12 لغايت 95/8/12 به مؤسسه آموزش عالي محل پذيرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمايند.

1- كليه متقاضيان مي ‌بايست حداكثر تا تاريخ 1395/6/31 داراي مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) يا پيش‌دانشگاهي و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده باشند.

تبصره: در صورت امكان تشكيل كلاس براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96-1395 از سوي مؤسسه مورد تقاضا، آن دسته از داوطلباني كه حداكثر تا تاريخ 95/10/30 موفق به اخذ مدرك پيش ‌دانشگاهي و یا كارداني شوند، مي ‌توانند در رشته و يا رشته‌ هاي تحصيلي مربوط متقاضي شوند.

2- كليه داوطلبان مي‌ بايست در زمان ثبت ‌نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت ‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 180.000 (يكصد و هشتاد هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.

3- هر داوطلب منحصراً مي ‌تواند در يك گروه آزمايشي و يك كدرشته محل متقاضي شود. بديهي است در صورت ثبت نام داوطلب در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه اطلاعات وي در بانك اطلاعات پذيرفته شدگان هر دو محل حذف خواهد شد.

4- داوطلبان مي ‌بايست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط از طريق مؤسسات در خصوص كدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را به عمل آورند. بديهي است پس از ثبت، كدرشته محل ثبت شده براي داوطلبان قابل تغيير و يا تعويض نيست.

5- كليه متقاضيان «مرد» مي ‌بايست در زمان ثبت نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

6- پس از انجام ثبت ‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در موسسه‌اي كه به آن مراجعه داشته‌ اند) تلقي مي ‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان به صورت مشروط خواهد بود.

مدارك مورد نياز:

1- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضا و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

2- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام جديد با امضا و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

3- اصل و يا گواهي مدرك پيش دانشگاهي با امضا و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

4- گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام جديد كه فاقد مدرك پيش‌ دانشگاهي مي ‌باشند.

5- اصل شناسنامه و 2 برگ كپي از صفحات آن.

6- اصل كارت ملي و 2 برگ كپي از آن.

7- شش قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري.

8- مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.

كليه پذيرفته ‌شدگان مي ‌بايست به همراه تصوير ديپلم نظام قديم و يا گواهي پيش ‌دانشگاهي خود به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت ‌نام به دانشگاه ارائه دهند.كليه پذيرفته‌ شدگان حتماً نام‌ رشته و مؤسسه آموزش‌عالي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.

ضمناً داوطلبان گرامي مي‌ توانند سؤالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي پايگاه اطلاع ‌رساني سازمان به نشاني: www.sanjesh.org و يا با شماره‌ تلفن گوياي‌: 42163 (كد 021) در ميان بگذارند و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.07.12

بازديد کل : 2479197 نفر   - 434557 ip   بازديد امروز : 892 نفر   - 356 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 14 نفر