جمعه 27 مهر 1397

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری ۹۵ دانشگاه آزاد

مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۱۶ شهریور 95 تمدید شد .کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند تا پایان روز سه شنبه  ۱۶ شهریورماه 95 فرصت دارند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org و با استفاده از نمره کل کسب شده در هر زیرگروه متناسب با رشته انتخابی و کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ،  نسبت به انتخاب ۲۰ رشته / محل اقدام نمایند .

شایان ذکر است ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته همچنان ادامه دارد.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

1395.06.15

بازديد کل : 2416310 نفر   - 417419 ip   بازديد امروز : 399 نفر   - 163 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 5 نفر