يكشنبه 29 مهر 1397

سند پذیرش و ممنوعیت جا به جایی در دانشگاه آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اتمام ممیزی رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این اقدام با هدف ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت.

وی همچنین از آغاز مدیریت رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی واحدهای این دانشگاه طی دو ماه آینده خبر داد و گفت: این اقدام با هدف جلوگیری از ایجاد رقابت ناسالم بین واحدهای یک استان در یک رشته گرایش برای جذب دانشجو انجام می شود. متاسفانه دیده می شود که به دلیل رقابت های ناصحیح قطب بودن یک واحد در یک رشته محل با وجود داشتن تجهیزات پیشرفته و اساتید قوی از بین رفته است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به کوتاه شدن فرایند ارتقای اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: اگر پرونده های ارسالی به سازمان مرکزی دارای نقص نباشد حداکثر ظرف مدت 3ماه بررسی و تعیین تکلیف می شوند.

وی تاکید کرد: ثبت نام دانشجویان در کلیه مقاطع بدون داشتن سند پذیرش ممنوع بوده و با فردی که اقدام به ثبت نام این دسته از دانشجویان کرده برخورد خواهد شد.

ثبت نام باید مطابق سند پذیرش در همان رشته گرایش و در همان محل قبولی انجام شود و جا به جایی محل تحصیل به شهر دیگر مطلقا ممنوع می باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.06.11

بازديد کل : 2418139 نفر   - 417874 ip   بازديد امروز : 504 نفر   - 153 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 1 نفر