يكشنبه 29 مهر 1397

زمان مصاحبه اختصاصي معرفي شدگان رشته هاي مورد نياز آموزش و پرورش سال1395

رئيس مركز برنامه ريزي منابع انساني و فناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش از تعيين تاريخ و زمان انجام مصاحبه اختصاصي معرفي شدگان رشته هاي مورد نياز آموزش و پرورش سال1395 خبر داد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، اسفنديار چهاربند با اشاره به تقويم زمان بندي آزمون سراسري سال 1395 گفت:  بررسي صلاحيت هاي عمومي و مصاحبه اختصاصي معرفي شدگان دو برابر ظرفيت رشته هاي مورد نياز آموزش و پرورش از دهم تا نوزدهم شهريورماه95 در پرديس هاي استاني دانشگاه فرهنگيان و دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي انجام مي شود .

وي افزود: معرفي شدگان به منظور اطلاع دقيق از تاريخ ،زمان ، مكان و گروه بندي انجام مصاحبه به سایت دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي به نشاني www.srttu.edu  و سایت پرديس هاي استاني دانشگاه فرهنگيان (مراكز مجري مصاحبه ) مراجعه كنند.

اسفنديار چهاربند تصريح كرد: همچنين بر اساس جدول تعرفه هاي آزمون سراسري، موضوع مصوبه هیئت محترم وزيران در جلسه مورخ 20/8/1394 به شماره ابلاغي 111361/ت 52400هـ مورخ 25/8/1394 ، هريك از داوطلبان معرفي شده براي هزينه مصاحبه و بررسي صلاحيت هاي عمومي، بايد مبلغ دويست و سي هزارریال به شماره حساب درآمدهاي اختصاصی اداره كل آموزش و پرورش استان كه اعلام خواهد شد ، واریز كرده و اصل فیش واریزی را به مركز مجری مصاحبه تحویل دهند.

رئيس مركز برنامه ريزي منابع انساني و فناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهميت موضوع و انجام بهينه مراحل مصاحبه اختصاصي و بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان ، از ادارات كل آموزش و پرورش خواست: همانند سنوات گذشته تمهيدات لازم را جهت برگزاري مطلوب مراحل مصاحبه در نظر بگيرند.

وي گفت: نتایج مصاحبه اختصاصی حداكثر تا آخر وقت اداري روز شنبه مورخ 20/06/1395 تعیین خواهد شد.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.06.10

بازديد کل : 2418118 نفر   - 417874 ip   بازديد امروز : 483 نفر   - 153 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 10 نفر