جمعه 27 مهر 1397

ثبت نام دوره های بدون آزمون کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت:« با توجه به امکان وصول مصوبات جدید در خصوص رشته محل های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی به داوطلبان توصیه می شود جهت اطلاع از آخرین وضعیت رشته / محل ها تا پایان فرآیند ثبت نام این دوره ، به سامانه ثبت نام الکترونیکی این مرکز به نشانی www.azmoon.org  مراجعه نمایند تا در صورت تمایل نسبت به تهیه کارت اعتباری و ثبت نام در رشته محل های ارائه شده اقدام نمایند. »

دکتر بهروز دانشیان با تاکید بر این که در ثبت نام دوره های بدون آزمون ، امکان ویرایش اطلاعات ثبت نامی وجود ندارد گفت :« ثبت نام در سامانه مرکز سنجش و پذیرش در دوره های بدون آزمون به منزله پذیرش فرد بوده و برای این دوره ها نتیجه ای اعلام نخواهد شد

وی در پایان افزود: « داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود جهت آگاهی از شرایط ثبت نام پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول ۹5-۹6 می باشد.»

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

1395.06.03

بازديد کل : 2416267 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 356 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 3 نفر