يكشنبه 29 مهر 1397

اخبار
کاهش حداکثر 50 درصدی شهریه برخی از رشته های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه ‌آزاد

دکتر علوی فاضل سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی از شرایط و جزییات کاهش شهریه برخی از رشته های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون این دانشگاه تا میزان حداکثر 50 درصد شهریه سال 94 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی، دکتر علوی فاضل سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که دانشگاه ‌آزاد اسلامی به دنبال دریافت شهریه اضافه نیست، گفت: شهریه همواره به عنوان یک متغیر غیرقابل انکار برای دانشگاه های غیردولتی و متقاضیان تحصیل در این دانشگاه ها بوده است و از این رو دانشگاه ‌آزاد اسلامی نیز همواره تلاش کرده است به میزانی از دانشجویان شهریه دریافت کند که فقط بتواند پاسخ گوی هزینه ها باشد و در راستای این نیاز هرساله با شروع سال تحصیلی میزان شهریه دریافتی رشته/ محل ها در هیات امنای این دانشگاه مطرح و بررسی می شود.

سخنگوی دانشگاه ‌آزاد اسلامی با بیان این که از مهرماه سال جاری(1395) سه نوع دریافت شهریه خواهیم داشت، گفت: بر اساس آخرین تصمیم هیات امنای دانشگاه‌ آزاد اسلامی برای دانشجویان ورودی 95 حداکثر 15 درصد افزایش شهریه، دانشجویان موجود حداکثر 15 درصد افزایش در شهریه متغیر و تا 50 درصد کاهش شهریه برای برخی از رشته های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون را خواهیم داشت.

وی با بیان این که هدف از تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نه کسب سود بلکه خدمت رسانی به همه اقشار جامعه است، گفت: این دانشگاه تصمیم گرفته است در راستای تحقق اهداف نقشه جامع علمی کشور و بالابردن جذابیت رشته های مورد تاکید این نقشه جامع، کاهش شهریه تا 50 درصد را در خصوص این رشته‌ محل ‌ها به استان ها ابلاغ کند.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی درباره سازوکار کاهش شهریه برخی رشته های بدون آزمون این دانشگاه گفت: کاهش شهریه در رشته ‌های مذکور تا میزان حداکثر 50 درصد شهریه سال 94 خواهد بود و این موضوع در دستور کار هیات امناهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.به این ترتیب هیات امناهای استانی بنا به درخواست هر واحد و پس از بررسی کارشناسان مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه ‌آزاد اسلامی( در خصوص کاهش دانشجو در لیست رشته های اولویت دار نقشه جامع علمی کشور) درخواست خود را به رییس دانشگاه‌ ارسال و با اخذ تاییدات لازم کاهش شهریه را از مهرماه سال جاری(1395) در روند اداری خود قرار می دهند.

وی در پایان افزود: امیدواریم با اجرای این تصمیمات مردم کشورمان بتوانند از زیرساخت ها و امکانات مناسب و با کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی که حاصل سرمایه گذاری خودشان است به بهترین وجه استفاده کنند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.06.03

بازديد کل : 2418167 نفر   - 417879 ip   بازديد امروز : 532 نفر   - 158 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 5 نفر