دوشنبه 2 ارديبهشت 1398

برنامه امتحانات نهایی شهریور ماه 95-94

رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش از اعلام برنامه امتحانات نهايي دانش آموزان سال سوم متوسطه و دوره پيش دانشگاهي در شهريورماه 95 خبر داد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش ، عبدالرسول عمادي در خصوص برنامه امتحاني دروس نهايي دانش آموزان در شهريورماه سال 95 ، گفت : اين برنامه ها مختص دانش آموزان سال سوم متوسطه رشته هاي نظري، شيوه سالي واحدي ، نيمسالي واحدي ويژه بزرگسالان و داوطلبان آزاد ، دانش آموزان سال سوم متوسطه رشته هاي فني و حرفه اي و دانش آموزان سال چهارم « روزانه بزرگسالان و داوطلبان آزاد » است . وي افزود : مديران واحدهاي آموزشي موظفند عين برنامه امتحاني را در اسرع وقت و به نحو مقتضي در محل مناسب نصب كرده و علاوه بر آن ، تاريخ و زمان برگزاري امتحانات هر رشته را به اطلاع كليه دانش آموزان و داوطلبان آزاد برسانند.

مركز سنجش آموزش و پرورش

1395.04.29

برنامه امتحانات را از لینک زیر دریافت کنید:

برنامه امتحانات نهایی شهریور ماه

کلیه رشته های تحصیلی دوره های متوسطه(متوسطه ،فنی حرفه ای ) و پیش دانشگاهی سال تحصیلی 95-94

بازديد کل : 2640768 نفر   - 474423 ip   بازديد امروز : 418 نفر   - 219 ip   بازديد ديروز : 947 نفر   - 264 ip   آنلاين : 9 نفر