جمعه 27 مهر 1397

برنامه امتحانات نهایی شهریور ماه 95-94

رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش از اعلام برنامه امتحانات نهايي دانش آموزان سال سوم متوسطه و دوره پيش دانشگاهي در شهريورماه 95 خبر داد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش ، عبدالرسول عمادي در خصوص برنامه امتحاني دروس نهايي دانش آموزان در شهريورماه سال 95 ، گفت : اين برنامه ها مختص دانش آموزان سال سوم متوسطه رشته هاي نظري، شيوه سالي واحدي ، نيمسالي واحدي ويژه بزرگسالان و داوطلبان آزاد ، دانش آموزان سال سوم متوسطه رشته هاي فني و حرفه اي و دانش آموزان سال چهارم « روزانه بزرگسالان و داوطلبان آزاد » است . وي افزود : مديران واحدهاي آموزشي موظفند عين برنامه امتحاني را در اسرع وقت و به نحو مقتضي در محل مناسب نصب كرده و علاوه بر آن ، تاريخ و زمان برگزاري امتحانات هر رشته را به اطلاع كليه دانش آموزان و داوطلبان آزاد برسانند.

مركز سنجش آموزش و پرورش

1395.04.29

برنامه امتحانات را از لینک زیر دریافت کنید:

برنامه امتحانات نهایی شهریور ماه

کلیه رشته های تحصیلی دوره های متوسطه(متوسطه ،فنی حرفه ای ) و پیش دانشگاهی سال تحصیلی 95-94

بازديد کل : 2416258 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 347 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 4 نفر