دوشنبه 26 آذر 1397

انتخاب رشته دانشگاه آزاد95

آغاز انتخاب رشته‌هاي با آزمون دانشگاه آزاد

سخنگوي دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز انتخاب رشته ‌هاي با آزمون اين دانشگاه از روز يکشنبه 31 مردادماه 95 خبر داد. به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر مجتبي علوي فاضل، با بيان اين که انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي تا 15 شهريور95 ادامه دارد، افزود: داوطلبان براي نام‌ نويسي در اين دوره‌ ها بايد به پايگاه‌ هاي اينترنتي به نشاني: WWW.AZMOON.ORG يا sanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند.

وي گفت: داوطلبان با استفاده از نمره، رتبه و شناسه ‌اي که از طريق سازمان سنجش آموزش کشور دريافت کرده ‌اند، مي ‌توانند براي انتخاب رشته ‌هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي اقدام کنند.

دکتر علوي فاضل، با بيان اين که هر داوطلب مي‌تواند 20 رشته محل انتخاب کند، افزود: دفترچه راهنماي انتخاب رشته نيز همزمان با آغاز نام ‌نويسي در پايگاه اينترنتي ياد شده منتشر مي ‌شود. به داوطلبان توصيه مي‌ شود انتخاب رشته خود را بر اساس نمره و علاقه ‌مندي انجام دهند.

سخنگوي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: هزينه نام ‌نويسي در دوره‌ هاي با آزمون 320 هزار ريال است که از طريق کارت‌ هاي بانکي عضو شبکه شتاب و از طريق سايت ياد شده قابل پرداخت است. همچنين نتايج نهايي دوره هاي با آزمون در دهه سوم شهريور95 و از طريق سايت اينترنتي به نشاني: WWW.AZMOON.COM اعلام مي ‌شود.

دکتر علوي فاضل گفت: ظرفيت پذيرش در دوره‌ هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي حدود 55 هزار نفر است.

آغاز ثبت نام رشته‌ هاي بدون آزمون نيمسال اول ۹۶-۹۵ دانشگاه آزاد

رييس مرکز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاداسلامي، از آغاز ثبت ‌نام رشته ‌هاي بدون آزمون نيمسال اول 96-95 دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد.

دکتر دانشيان، رييس مرکز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي، با اعلام اين خبر گفت : کليه متقاضيان ثبت‌ نام در رشته‌ هاي بدون آزمون مقاطع کارداني پيوسته و ناپيوسته و کارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي مي توانند از ساعت ۱۶ دوشنبه ۲۵مردادماه95 با مراجعه به سامانه اين مرکز به نشاني: www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنماي ثبت ‌نام را دريافت و پس از مطالعه و کسب آگاهي‌ هاي کامل در مورد رشته موردنظر، در صورت تمايل و داشتن شرايط لازم، بعد از تهيه کارت اعتباري، نسبت به ثبت ‌نام در يک رشته / محل اقدام کنند.

رييس مرکز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي افزود: داوطلباني که اقدام به ثبت‌ نام در سامانه اين مرکز نموده ‌اند بايد با تهيه يک نسخه چاپي از ثبت‌ نام خود پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهي مربوط مراجعه کنند. لازم به ذکر است که زمان شروع به تحصيل اين دسته از متقاضيان نيمسال اول ۹5-۹6 است.

هيچ تفاوتي بين مدرک با آزمون و بدون آزمون وجود ندارد

دکتر دانشيان، با تاکيد بر نبودن هيچ‌ گونه تفاوتي ميان مدرک فارغ ‌التحصيلان رشته ‌هاي با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي و حتي عدم درج واژه با آزمون و بدون آزمون در مدرک آنان، گفت: در حال حاضر، بيش از ۹۰ درصد از رشته‌ هاي کارداني و کارشناسي دانشگاه آزاد اسلامي بدون آزمون است و تنها در مورد تعداد معدودي از رشته / محل ‌هاي مقطع کارشناسي غيرپزشکي و رشته ‌هاي گروه علوم پزشکي، پذيرش به صورت با آزمون صورت مي‌ پذيرد.

دکتر دانشيان، با بيان اين که امکان ويرايش اطلاعات پس از ثبت نام قطعي وجود ندارد، اظهار داشت: داوطلبان قبل از ثبت نام در مورد رشته يا واحد دانشگاهي مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند؛ چرا که امکان ويرايش اطلاعات پس از ثبت ‌نام قطعي وجود ندارد. همچنين داوطلبان در صورت تمايل مي ‌توانند با تهيه مجدد کارت اعتباري نسبت به ثبت ‌نام در رشته يا محل جديد اقدام کنند.

معاون آموزشي دانشگاه آزاد: اعتبار مدارک تمام وقت و پاره وقت دانشگاه آزاد يکسان است

دکتر حسين زاده لطفي، گفت: اعتبار مدرک تمام وقت و پاره وقت، هيچ تفاوتي با يکديگر نداشته و تنها در مدرک فارغ ‌التحصيلان پاره وقت، واژه پاره وقت ذکر مي ‌شود.

دکتر حسين زاده لطفي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه آزاد اسلامي، در خصوص تفاوت بين نظام تمام وقت و پاره وقت در اين دانشگاه، گفت: نظام پاره وقت، اين امکان را براي ثبت ‌نام کنندگان داراي شرايط ويژه مانند شاغلان، فراهم مي ‌آورد که با حداقل واحد انتخابي، سنوات بيشتري را به عنوان سنوات مجاز داشته باشند.

وي گفت: اعتبار مدرک تمام وقت و پاره وقت هيچ تفاوتي با يکديگر ندارد و تنها در مدرک فارغ‌التحصيلان پاره وقت، واژه پاره وقت ذکر مي ‌شود.

دکتر حسين زاده لطفي، با بيان اين که دوره پاره وقت به معناي دوره نيمه حضوري يا غيرحضوري نيست، گفت: تفاوت اين دو نظام صرفاً از حيث مقررات آموزشي مربوط به حداقل و حداکثر واحدها و سنوات است.

معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: تغيير نظام از تمام وقت به پاره وقت بلامانع است، ولي از پاره وقت به تمام وقت امکان‌ پذير نيست.

شايان ذکر است که هر داوطلب انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي، علاوه بر يک بار انتخاب رشته در نظام تمام وقت، با خريد مجدد کارت اعتباري مي ‌تواند در دوره پاره وقت نيز حداکثر بيست کد رشته محل را انتخاب کند.

همچنين به گفته دکتر حسين زاده لطفي، داوطلباني که در آزمون سراسري در گروه ‌هاي آزمايشي هنر و زبان ‌هاي خارجي نيز شرکت کرده ‌اند، در دانشگاه آزاد اسلامي مي‌ توانند با خريد کارت اعتباري، بيست کدرشته محل نيز در اين گروه‌ هاي آزمايشي انتخاب کنند.

وي افزود در اين گروه ‌ها نيز داوطلبان، هم امکان انتخاب رشته تمام وقت و هم پاره وقت را دارند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه آزاد اسلامي گفت امکان ويرايش انتخاب رشته «با آزمون» وجود دارد و هر داوطلب بدون پرداخت وجه اضافي مي ‌تواند بارها انتخاب رشته خود را تا پايان مهلت مقرر ويرايش کند؛ ضمن آن که معيار براي دانشگاه، آخرين ويرايش داوطلب خواهد بود.

پیک سنجش

۱۳۹۵/۰۶/۰۱

بازديد کل : 2479163 نفر   - 434553 ip   بازديد امروز : 858 نفر   - 352 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 18 نفر