دوشنبه 26 آذر 1397

جزييات ثبت‌نام مشمولان سربازي در دانشگاه ‌ها

با اعلام نتايج اوليه آزمون سراسري، برخي از داوطلبان امکان قبولي در رشته مورد علاقه خود را پيدا نکرده و به همين دليل اقدام به ثبت نام در رشته‌ هاي بدون آزمون برخي از دانشگاه ‌ها همچون دانشگاه آزاد اسلامي مي‌ کنند؛ موضوعي که اين نگراني را براي متقاضيان پسر ايجاد کرده است که آيا تحصيل در رشته‌ هاي بدون آزمون مشکلي براي سربازي‌ شان ايجاد مي‌کند يا خير. جانشين رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا به اين سؤال پاسخ داده است.

سردار ابراهيم کريمي، درباره شرايط ادامه تحصيل مشمولان خدمت سربازي در دانشگاه‌ ها، اظهار کرد: به طور کلي تمامي مشمولان سربازي که غيبت نداشته و در دانشگاه قبول شده باشند مي‌توانند در مقطع بالاتر ادامه تحصيل دهند، و اگر فاقد غيبت باشند مشکلي برايشان ايجاد نخواهد شد.

وي، با بيان اين که امکان ادامه تحصيل براي پذيرفته شدگان دانشگاه‌ ها اعم از دانشگاه‌ هاي بدون آزمون و دانشگاه هاي با آزمون وجود دارد، گفت: مشمولاني که بعد از فارغ التحصيلي غيبت نداشته باشند مي‌توانند در مقطع بالاتر ادامه تحصيل دهند.

سردار کريمي درباره آن دسته از پذيرفته شدگاني که ممکن است تا زمان ثبت‌ نام دانشگاه، وارد مرحله غيبت شوند، اظهار کرد: اين افراد بايد به دفاتر پليس 10 مراجعه کرده و وضعيت خدمتي خود را مشخص کنند؛ اما اين امکان به آنان داده مي ‌شود که حداکثر يک بار تاريخ اعزام خود را تمديد کرده و در صورتي که امکان ادامه تحصيل در دانشگاه، چه به واسطه کنکور و چه بدون کنکور، برايشان فراهم شود، مي‌توانند بدون غيبت وارد دانشگاه شده و پس از فارغ‌ التحصيلي براي انجام خدمت سربازي اقدام کنند.

جانشين رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا اظهار کرد: اين افراد پس از قبولي در دانشگاه با برگه اوليه ثبت نام به دفاتر پليس 10 مراجعه کرده و گواهي موقت معافيت از سربازي به سبب ادامه تحصيل را دريافت خواهند کرد.

وي درباره اين که آيا پذيرفته شدگان در دانشگاه‌ هاي بدون کنکور نيز  مي ‌توانند از اين امکان استفاده کرده يا خير، اظهار کرد: همان طور که گفتم، مشمولاني که در هر يک از دانشگاه ‌هاي مورد تاييد وزارت علوم از جمله دانشگاه‌ هاي دولتي، آزاد، فني و حرفه‌اي، علمي ـ کاربردي و ... پذيرش شوند، معافيت تحصيلي برايشان صادر شده است و اين موضوع که آيا با کنکور يا بدون کنکور در دانشگاه پذيرش شده ‌اند يا خير، براي سازمان وظيفه عمومي اهميتي ندارد.

پیک سنجش

1395.06.01

بازديد کل : 2479290 نفر   - 434576 ip   بازديد امروز : 985 نفر   - 375 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 6 نفر