دوشنبه 26 آذر 1397

انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد شرکت کننده در آزمون سراسری

آخرین جزئیات انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری( رشته های پزشکی و غیر پزشکی ) اعلام شد.

دکتر بهروز دانشیان رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت:« کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند می توانند از ساعت ۱۴روز یکشنبه ۳۱ مرداد95 تا پایان روز دوشنبه ۱۵ شهریورماه95 با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org و با استفاده از نمره کل کسب شده در هر زیرگروه متناسب با رشته انتخابی و کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ،  نسبت به انتخاب ۲۰ رشته / محل اقدام نمایند.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در پاسخ به این سوال که آیا امکان انتخاب رشته یک داوطلب در دو گروه آزمایشی وجود دارد، گفت: « داوطلبان می توانند علاوه بر گروه آزمایشی اصلی، چنانچه در زمان ثبت نام گزینه علاقه مندی به گروه هنر و زبان های خارجه را انتخاب کرده اند و در آزمون آن نیز شرکت کرده اند، می توانند از فرصت انتخاب رشته دو یا سه گروه آزمایشی بهره مند شوند. »

او تأکید کرد:« داوطلبان در نظر داشته باشند که در صورت تمایل به انتخاب رشته در دو یا سه گروه آزمایشی( گروه آزمایشی اصلی ، گروه هنر و یا گروه زبان خارجه ) می بایست کارت اعتباری جداگانه برای هر کدام تهیه و در سایت www.azmoon.org انتخاب رشته کنند. »

وی در ادامه گفت:« داوطلبانی که رشته/محل مورد نظر خود را در دفترچه رشته های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی کنند ، در نظر داشته باشند که بخش اعظم رشته/ محل های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون هستند که در صورت تمایل با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.»

دکتر بهروز دانشیان در پایان توصیه کرد: «داوطلبان ابتدا از وجود رشته/محل مورد علاقه خود در دفترچه راهنمای  انتخاب رشته  اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به خریداری کارت اعتباری دوره مربوطه کنند.»

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

1395.05.30

بازديد کل : 2479251 نفر   - 434567 ip   بازديد امروز : 946 نفر   - 366 ip   بازديد ديروز : 1926 نفر   - 403 ip   آنلاين : 8 نفر