جمعه 27 مهر 1397

ثبت نام رشته های بدون آزمون نیمسال اول ۹5-۹6 دانشگاه آزاد

دکتر بهروز دانشیان رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد از آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون نیمسال اول ۹۶-۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد .وی با اعلام این خبر گفت : «کلیه متقاضیان ثبت نام در رشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازساعت ۱۶ به بعد روز دوشنبه ۲۵ مردادماه95 با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در ۱ رشته / محل اقدام نمایند. »

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد : « داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول ۹5-۹6 می باشد.»

وی با تاکید بر عدم وجود هیچ تفاوتی بین مدرک فارغ التحصیلان رشته های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و حتی عدم درج واژه با آزمون و بدون آزمون در مدرک آنان گفت : « در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از  رشته های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون می باشد و تنها در مورد تعداد معدودی از رشته / محل های مقطع کارشناسی غیرپزشکی و رشته های گروه علوم پزشکی پذیرش به صورت با آزمون صورت می پذیرد .»

دکتر دانشیان گفت :« داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند. »

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

1395.05.25

بازديد کل : 2416266 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 355 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 3 نفر