يكشنبه 29 مهر 1397

آغاز انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد از 31مرداد95

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته های با آزمون این دانشگاه از 31 مردادماه1395 خبر داد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجتبی علوی فاضل اظهار داشت: انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا 15 شهریور95 ادامه دارد و داوطلبان برای نام نویسی در این دوره ها باید به پایگاه های اینترنتی به نشانی WWW.AZMOON.ORG و یا sanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند.

دکتر علوی فاضل افزود: داوطلبان با استفاده از نمره، رتبه و شناسه ای که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور دریافت کرده اند می توانند برای انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

وی با اشاره به این که هر داوطلب می تواند 20 رشته محل انتخاب کند، گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته نیز همزمان با آغاز نام نویسی در پایگاه اینترنتی یاد شده منتشر می شود. به داوطلبان توصیه می شود انتخاب رشته خود را بر اساس نمره و علاقه مندی انجام دهند.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هزینه نام نویسی در دوره های با آزمون 320 هزار ریال است که از طریق کارت های بانکی عضو شبکه شتاب و از طریق سایت یاد شده قابل پرداخت است. همچنین نتایج نهایی دوره های با آزمون در دهه سوم شهریور95 و از طریق سایت اینترنتی به نشانی WWW.AZMOON.COM اعلام می شود.دکتر علوی فاضل گفت: ظرفیت پذیرش در دوره های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی حدود 55 هزار نفر است.

لازم به ذکر است انتخاب رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از 25 مرداد ماه آغاز شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.05.31

بازديد کل : 2418094 نفر   - 417870 ip   بازديد امروز : 459 نفر   - 149 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 5 نفر