يكشنبه 29 مهر 1397

اصلاحیه دوم انتخاب رشته‌ کنکور95

اطلاعيه‌ دوم سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره رشته‌ هاي تحصيلي مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور و برخي اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته و اصلاحيه مورخ 27/5/95 در آزمون سراسري سال 1395

پيرو انتشار اطلاعيه اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته مورخ 95/5/27 اين سازمان، بدين‌ وسيله‌ موارد ذيل را به ‌اطلاع‌ داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در اين آزمون مي ‌رساند:

1- با توجه به اقدامات و پيگيري‌ هاي به عمل آمده و اعلام معاونت آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كدرشته محل ‌هاي: 11604-مهندسی برق (مهندسی الکترونیک هواپیمایی)، 11605- مهندسی برق (مهندسی مخابرات هواپیمایی)، 11606- مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما، 11607- هوانوردي مربوط به مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور از گروه آزمايشي علوم رياضي و فني كه در اطلاعيه مورخ 27/5/95 از رديف رشته‌ هاي تحصيلي آزمون سراسري حذف شده بود، مجدداً اقدام به پذيرش دانشجو مي ‌نمايند. لذا داوطلبان علاقه مند به كدرشته محل‌ هاي فوق در صورت علاقه مندي و حذف اين رشته‌ ها از فرم انتخاب رشته، مجدداً مي‌ توانند كدرشته ‌هاي مزبور را مجدداً در فهرست اولويت رشته ‌هاي انتخابي خود درج نمايند.

2- در برخي از رشته ‌هاي تحصيلي دانشگاه فرهنگيان (ويژه داوطلبان آزاد) با توجه به اعلام وزارت آموزش و پرورش و ساير دانشگاه‌ ها به شرح ذيل، تغييراتي به وجود آمده و يا رشته محل هاي جديد اعلام شده است كه داوطلبان لازم است پس از اطلاع از آن ها، در صورت تمايل نسبت به ويرايش فرم انتخاب رشته خود اقدام نمايند.

دریافت فایل جداول مربوط به رشته ‌هاي تحصيلي مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور و برخي اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته و اصلاحيه مورخ 95/5/27 در آزمون سراسري سال 1395 فرمت PDF

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.05.30

بازديد کل : 2418072 نفر   - 417869 ip   بازديد امروز : 437 نفر   - 148 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 4 نفر